RU
 

В Україні знайшли підпільні фабрики, де шили підробки брендового одягу

Текст: ,  30 квітня 2024, 18:27
0
5913
В Україні знайшли підпільні фабрики, де шили підробки брендового одягу
Фото: БЕБ
Підпільна фабрика з виробництва підробок брендового одягу та взуття

Для промислового виробництва підроблених товарів понад 15 відомих брендів зловмисники використовували професійне обладнання.


Детективи Бюро економічної безпеки викрили масштабне підпільне виробництво взуття та одягу відомих міжнародних брендів. Про це повідомила пресслужба БЕБ у вівторок, 30 квітня.
 
Фабрики та склади, на яких вироблялася та зберігалася підроблена продукція, знаходилися у Миколаївській та Одеській областях.
 
На підпільних виробництвах працювали понад 100 співробітників без відповідного документального оформлення. Жодних податків фабрики не сплачували.
 
За даними слідства, для промислового виробництва підроблених товарів понад 15 відомих брендів зловмисники використовували професійне обладнання, а виготовлену продукцію продавали по всій Україні. 
 
За оцінками БЕБ, щомісячний оборот підпільного виробництва орієнтовно становив понад 10 млн гривень. 


Детективи провели обшуки на фабриках і складах та вилучили обладнання для пошиття, станки, фасувальні коробки, наклейки, етикетки та емблеми з логотипами відомих торговельних марок, сировину та продукцію без документального підтвердження її походження. 
 
Досудове розслідування триває. Встановлюється повне коло осіб причетних до незаконного виробництва та продажу фальсифікованої продукції.

Нагадаємо, раніше у Києві викрили підпільне виробництво оливкової олії та соусів відомих італійських марок.  

Підпільний цех з обробки бурштину виявили на Волині

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

ТЕГИ: одеждафальсификацияфабрика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі