Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Бруд": російський актор накинувся на свою онуку через тату
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бруд": російський актор накинувся на свою онуку через тату

Михайло Боярський люто відреагував на татуювання на тілі старшої онуки

30 квітня 2024, 23:10
Поділіться публікацією:

Ще один прихильник  Путіна, російська знаменитість Михайло Боярський, який підтримує  криваве вторгнення РФ в Україну, висловивсь на рахунок своєї  старшої онуки.

"Бруд": російський актор накинувся на свою онуку через тату

Михайло Боярський (фото з відкритих джерел)

Під час ефіру програми "Ты не поверишь!" на російському ТБ Боярський вперше дізнавсь про татуювання, яке зробила його онучка. Він дуже болісно зустрів  цю новину і навіть називає татуювання "брудом".

"Я думаю, що це не зовсім так. Я, правда, не знаю, але боронь боже! Це кошмар якийсь, ні. Це якийсь бруд на тілі, жахливо! Я проти цього всіляко. Якщо буде робити, то їм жити далі. Нехай малює на собі, що завгодно, її дружині читати потім усю цю справу, я-то не буду", — говорить  путініст.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що дружина путініста сильно постаріла та майже не виходить із домуДружина скандально знаного прихильника Путіна, російського артиста і депутата Держдуми країни-агресорки  Росії Дмитра Пєвцова,  проти якого порушено  підозру за трьома статтями КК України, теж  російська акторка Ольга Дроздова, змінилась так, що її мало хто може пізнати. 

Як інформують  пропагандистські ЗМІ, Дроздова  дуже важко переживає  кілька трагедій, які трапились одна за одною в її житті. Ольга Дрозова до цього часу важко переживає  три смерті близьких їй людей. Першою  в неї померла свекруха, яку вона дуже любила. Далі  пішла з життя художній керівник  театру "Современник", де працювала Ольга Дроздова, Галина Волчек.

В 2022 році вона пережила ще й смерть своєї  рідної  матері. Недавно її чоловік  Дмитро Пєвцов оприлюднив відео, як дружина приймає привітання від своїх студентів. Вигляд в Ольги Дроздової поганий, видно, що вона  недоглянута.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини