ПЗ

Google Phone починає розгортати «Audio Emoji»

0

Розробники з Google готуються оновити програму «Телефон», яка є стандартним інструментом здійснення дзвінків на пристроях з Android. Незабаром у цій програмі з’являться Audio Emoji, за допомогою яких під час розмови можна буде відтворювати короткі аудіозаписи, які будуть чути обома учасниками розмови.

Audio Emoji дозволять під час розмови з кимось відтворити звуки оплесків, сміху, сумний звук тромбона, барабанного дробу та ін. Крім іконок для запуску згаданих звукових ефектів, у меню також є так звана «фекальна кнопка», натискання на яку призведе до відтворення відповідного звуку.

Ймовірно, розробники намагаються інтегрувати звукові реакції, щоб користувачі задіяли їх у відповідний момент у процесі розмови з будь-ким. Однак є ймовірність, що звукові ефекти заважатимуть спілкуванню, якщо їх використовувати надто активно. На щастя, вже на етапі розробки нова функція має деякі обмеження щодо частоти використання Audio Emoji.

Коли саме Google планує додати до програми «Телефон» звукові ефекти, поки що невідомо. У середині травня відбудеться щорічний захід для розробників Google I/O. Ймовірно, в рамках конференції компанія розповість про те, які нововведення чекають на Android в найближчому майбутньому.

Comments

Comments are closed.