Засіб для миття посуду – це незамінний помічник для господинь та господарів. Він є на кожній кухні навіть у тих, хто має посудомийну машину.

Мийний засіб для посуду допомагає швидко очистити брудні тарілки, виделки, чашки тощо, однак це не єдине можливе застосування. Honey розказав, як ще можна використовувати його в багатьох інших місцях, щоб спростити собі життя.

Підлога

Налийте трохи рідини для миття посуду у відро та наповніть його гарячою водою, щоб отримати ефективний засіб для чищення, який зробить вашу підлогу блискучою.

Кабінки для душу

Мильна піна та плями від жорсткої води залишають на душових кабінках бруд, з яким дуже важко впоратися. Однак засіб для миття посуду може позбавити вас цієї проблеми.

Ванна кімната

Так само як і душову кабінку, ви можете очистити усю ванну кімнату за допомогою мийного засобу для посуду. Ви будете вражені, коли побачите наскільки чистими залишаться ваші ванна, плитка, умивальник та крани.

Вікна та дзеркала

Ви можете не витрачати кошти на спреї для чищення вікон і дзеркал, а використовувати мийний засіб для посуду. Спершу намильте поверхню вологою ганчіркою, а потім використайте шкребок для скла, щоб прибрати піну.

Плями на одязі

Мило для посуду зазвичай містить знежирювач, щоб ефективно видаляти жир з каструль і сковорідок. Це означає, що воно чудово впорається з жирними плямами на одязі. Просто нанесіть на забруднення декілька крапель мийного засобу та потріть перед тим, як прати.

Масляні плями на дорозі

Знежирювачі в рідині для миття посуду також подіють на масляні плями в гаражі чи під’їзді.

Кухонна раковина

Ви можете протирати раковину мильною піною після кожного миття посуду або додати до засобу для миття трохи соди та ефективно видалити будь-які забруднення, що залишилися.

Кухонні шафи

Усе, що потрібно жирним, брудним кухонним шафам і полицям, — це гаряча мильна вода.

Кам’яні стільниці

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Кам’яні стільниці дуже легко пошкодити, тому не можна використовувати абразивні матеріали або, наприклад, оцет. Однак, на щастя, не потрібно купляти спеціальні спреї для очищення, адже звичайний засіб для миття посуду може чудово впоратися.

Вуличні меблі

Якщо ви давно не протирали вуличні меблі, то будете здивовані, наскільки добре вони виглядатимуть після миття водою з рідиною для миття посуду.

Ювелірні вироби

Для очищення більшості ювелірних виробів ви можете використовувати розчин з води та кількох крапель рідини для миття посуду. Занурте в нього свої прикраси приблизно на 5 хв, а потім промийте водою.

Популярне: