close-btn

Google готує революційне оновлення для Gmail

Google готує революційне оновлення для програми Gmail на Android

Google готує революційне оновлення для Gmail

Google готує революційне оновлення для Gmail Фото: freepik.com

Скоро користувачам стане доступна функція резюмування електронних листів із використанням штучного інтелекту (ШІ) Gemini AI.

Мисливець за кодом Assemble Debug заглибився у версію 2024.04.21.626860299 Gmail для Android і виявив, що функція резюмування електронних листів Gemini впроваджується у застосунок.

Щойно функція стане доступною, ви побачите нову кнопку «Резюмувати цей лист» під темою листа. Простим натисканням кнопки ШІ генерує основні тези з тексту листа. Ця функція буде корисною для користувачів, які щодня отримують довгі листи і хочуть заощадити час, переглядаючи свою поштову скриньку.

Цікаве по темі: Материнська компанія Google вперше в історії виплатить дивіденди: скільки отримають акціонери

Під узагальненим текстом ви можете оцінити згенеровану анотацію, щоб допомогти Google покращити можливості цієї функції. Також є кнопка для копіювання тексту в буфер обміну.

Поки що невідомо, коли функція Gemini з’явиться у стабільній версії Gmail для Android. Втім, очікування не повинно бути надто довгим, оскільки функція, здається, готова до запуску, хоча Google може знадобитися трохи більше часу, щоб виправити недоліки.

Gemini AI, відповідь Google на ChatGPT від OpenAI, мав дещо скелястий старт. Однак з кожним оновленням сервіс стає все кращим і кращим. На горизонті також з’являються нові функції. Наприклад, у ньому з’явиться можливість узагальнювати PDF-файли та інші документи, а також функція Live Prompts для відповідей на запити користувачів у реальному часі.

Нагадаємо, що нова функція Rakuten Viber на основі ШІ надаватиме стислий зміст непрочитаних повідомлень у групових чатах. Технологія розроблена на базі технології ChatGPT і отримала назву «Стислий виклад чату». Нова функція зможе аналізувати від 5 до 100 непрочитаних повідомлень у групому чаті і виокремлювати з них ключові пункти в одному повідомленні у форматі стислого резюме.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Google Фото відкриє безплатний доступ до ШІ-інструментів

Google планує зробити пошук платним: причина

Google виділив 700 тисяч євро для навчання українців – деталі програми

За матеріалами: Android Police.

google news