Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ завдали удару ракетами ATACMS по російському полігону в Кубані на Луганщині (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ завдали удару ракетами ATACMS по російському полігону в Кубані на Луганщині (ВІДЕО)

Україна використала ракети ATACMS з касетними боєприпасами для удару по російському полігону на окупованих територіях.

1 травня 2024, 17:05 comments3883
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В мережу потрапило відео на якому зафіксовано удар по полігону росіян поблизу села Кубань Луганської області. Аналітики вказують, що було застосовано чотири касетні ракети ATACMS.

ЗСУ завдали удару ракетами ATACMS по російському полігону в Кубані на Луганщині (ВІДЕО)

Україна завдала удару ракетами ATACMS. Фото з відкритих джерел

Військові аналітики відкритих джерел вказують, що по російському полігону в окупованому селищі Кубань Луганської області було застосовано чотири ракети ATACMS, які містили касетні боєприпаси.

На відео тривалістю 6:29 хвилин, яке було знято безпілотником, зазначено, що на 40 секунді відбувся збір російського особового складу, а початок ударів ракетами ATACMS починається з 3 хвилин 50 секунд. Перша ракета ATACMS була застосована невдало, проте три наступні завдали значного удару по російських позиціях.

"Поки виродки б’ють касетами по цивільних в Одесі, ЗСУ б’ють куди треба", — прокоментував відео український журналіст Денис Казанський нагадуючи злочинні дії росіян, які випустили касетні боєприпаси по центру Одеси.

Міноборони та Генштаб ЗСУ не коментували удар ракетами ATACMS по російському полігону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білому домі відреагували на заяви Міноборони РФ, де оголосили про збиття американських ракет ATACMS, які атакували Крим. 

Також "Коментарі" писали про представника США з питань нацбезпеки Джека Саллівана, який розповів про зобов'язання, які отримала Україна для використання ракет ATACMS. За словами Джека Саллівана, ЗСУ мають використовувати ракети лише на суверенній території України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

гість

3 травня 2024, 14:47

вже краще б по аеродромах чи портам з кораблями чим по полям тупо якось!!!

Goga

2 травня 2024, 14:35

В молоко

Бог

2 травня 2024, 06:42

Выродки бьют по центру и школе в Белгороде а российские войска по местам базирования укровойск и техники.А могли бы в ответ за Белгород ударить по Крещатику в Киеве,в воскресный день и было б убитых с сотню или больше и раненых с несколько сотен.Россия-самый неагрессивный "ахрессор"-укропитеки.

Партия 5.10

1 травня 2024, 20:46

щось це на полігон не подібне. 4 атакамси на 20 кацапів ? дорогувато


Новини