Тривалі відключення світла анонсували на Київщині: графіки

Де на Київщині завтра не буде світла

Мешканців Київської області попередили про обмеження електропостачання. Світла не буде до 10 годин, повідомляє портал "Коментарі".

У Броварах 2 травня з 9:00 до 19:00 у зв'язку з профілактичними роботами буде відключення електроенергії, повідомили у Броварській міській територіальній громаді.

Світло відключатимуть за наступними адресами:

  • вул. Глібова Леоніда,

  • вул. Гончара Олеся,

  • вул. Княжицька,

  • вул. Маріупольська,

  • вул. Перонна,

  • вул. Ступака Григорія,

  • вул. Тичини Павла.

Про планові відключення світла в Бучанському районі повідомили місцеві пабліки.

У четвер, 2 травня, у с. Софіївська Борщагівка відключатимуть світло з 09:00 до 18:00 за такими адресами: вул. Зарічна, Пушкіна, Святошинська.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що уряд продовжив дію пільгового тарифу на електроенергію для населення. Однак діятиме тариф до 31 травня. “Уряд ухвалює рішення про продовження пільгової ціни на електроенергію для населення - 2 гривні 64 копійки за кіловат”, - повідомили в Кабміні. Якою може бути ціна електроенергії для населення, читайте за посиланням.

Нагадаємо, що у квітні через погіршення погодних умов у Києві збільшилося споживання електроенергії, що призвело до дефіциту. Тож в "Укренерго" вирішили застосувати контрольовані обмеження енергопостачання для промислових споживачів. Графіки обмеження потужності будуть введені рівномірно для бізнесу та промислових підприємств по всіх регіонах країни.

Також нагадаємо, що завтра у Києві проведуть продуктові ярмарки. Детальніше про локації можна дізнатися за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися