ІГРИ

Assassin’s Creed Mirage вийде на iPhone та iPad наступного місяця

0

Геймери, які шукають консольний досвід на своїх iPhone, можуть з нетерпінням чекати Assassin’s Creed Mirage від Ubisoft. Гра буде доступна для безкоштовного завантаження з 90-хвилинною пробною версією на моделях iPhone 15, 15 Plus, Pro і Pro Max (дата випуску коливається між 6 червня згідно з даними Ubisoft і 10 червня згідно зі списком App Store).

Після безкоштовної 90-хвилинної пробної версії гравцям доведеться заплатити $50, щоб продовжити гру до кінця

Гра також буде доступна для моделей iPad Air і iPad Pro з чіпом M1 або пізніших. Після пробної версії гравцям потрібно буде заплатити 50 доларів, щоб продовжити, що подібно до ціни на інших платформах. Гра підтримуватиме крос-прогрес через Ubisoft Connect, що дозволить гравцям отримувати свій прогрес з інших пристроїв.

Це менша, більш цілеспрямована гра порівняно з нещодавніми іграми Assassin’s Creed, такими як Odyssey і Valhalla. Спочатку запланований як DLC для Valhalla, Mirage повертається до витоків франшизи з акцентом на стелс-геймплей. Хоча це не перша високобюджетна гра на iPhone 15 (існують ремейки Resident Evil і такі порти, як No Man’s Sky і Baldur’s Gate 3), Mirage обіцяє значний ігровий досвід.

Огляди інших мобільних ігор AAA свідчать про вражаючу графіку та продуктивність на рівні з PlayStation 4 Pro або ігровими ноутбуками середнього класу. Однак сенсорне керування може бути обмеженим, тому рекомендується використовувати сумісний контролер PlayStation, Xbox, Nintendo Switch або приєднуваний контролер, як-от Razer Kishi.

Comments

Comments are closed.