Головна Новини Світ Європа «Кремлівська мрія» починає збуватися. Європарламент може допомогти РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

«Кремлівська мрія» починає збуватися. Європарламент може допомогти РФ

Європарламент пропонує позбавити Грузію статусу кандидата на вступ в Європейський Союз. Як вважає нардеп Олексій Гончаренко, це – поганий сигнал і виконання мрій Кремля

1 травня 2024, 18:57 comments1075
Поділіться публікацією:

В Європарламенті пропонують позбавити Грузію статусу кандидата на вступ в ЄС. Як вважає народний депутат Олексій Гочаренко, мова йде про поганий сигнал і про те, що "кремлівська мрія" починає збуватися.

«Кремлівська мрія» починає збуватися. Європарламент може допомогти РФ

Протести в Грузії

"Зокрема, євродепутатка Віола фон Крамон пропонує ввести санкції проти Іванішвілі. Дуже правильно", — відзначив нардеп у Фейсбуці.

За його словами, проросійська влада Грузії, розуміючи наслідки, свідомо веде країну не до європейського майбутнього, а в російську безодню.

"І ми не маємо дозволити Путіну забрати Грузію у Європи. Маємо боротись разом",
- заявив нардеп.

Разом з тим, як відзначив політолог Максим Ялі, події в Грузії демонтують, що навіть після військової агресії можливий "відкат" у минуле, де до влади приходять сили, що м'яко кажучи, нейтрально ставляться до Росії. І приходять до влади вони законним шляхом.

"Так, під час військового вторгнення російських військ не було таких численних жертв та руйнувань, як в Україні. Але тим не менш, маятник історії може хитнутися назад. Хоча 2008-го, впевнений, це теж здавалося неможливим. На те саме сподівається Кремль і в Україні. Чи реалізуються ці надії, залежить лише від нас",
— підкресли у Фейсбуці політолог.

Нагадаємо, 29 квітня юридичний комітет парламенту Грузії підтримав законопроєкт про "іноагентів" у другому читанні. При цьому в Європейському Союзі раніше попередили Грузію, що ухвалення закону про "іноагентів" буде мати наслідки для процесу її інтеграції до Європейського Союзу.

Закон про "іноагентів" спричинив протести в Грузії, на яких представники правоохоронних органів застосовували силу проти протестувальників та лідерів опозиції.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що в Грузії вимагають від Україні видати соратників Михайла Саакашвілі, щоб "нормалізувати" відносини між державами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

2 травня 2024, 22:27

ну а зе-бандитам синкам зятькам кумам браткам депутатів міністрів президентів бувших і чинних звісно що невручатимуть повістки бо для них закони неписані!!! гинуть тільки бідні пограбовані зе-бандою люди на війні за зе-бандитів-нелюдів!

тьфу на жидобанду

2 травня 2024, 22:26

Полоненим ЯК друзям зе-клоуна раша-фашистам зеленська жидобанда платить з держ.бютжету по 10000гр. в місяць а ПЕНСІОНЕРАМ, як ворогам, геноцидно платить мізерні пенсії від 2000 до 5000гр. в місяць...то де справдливість? пенсіонерів зе-банда має гірше за ворогів-рашистів!!! ЩОБ ти зеленський СYЧИЙ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій жид-клоун-зе ПОДОХ В СТРАШНИХ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до злодіїв москаля й кравчука в пекло!!!!


Новини