Головна Новини Світ Росія Найгірша інавгурація в історії. Стало відомо, хто приїде на «коронацію» Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Найгірша інавгурація в історії. Стало відомо, хто приїде на «коронацію» Путіна

7 травня в Росії відбудеться так звана інавгурація диктатора Володимира Путіна. Проте, як відзначив в ефірі 24 каналу політолог Микола Давидюк, лідери цивілізованого світу в Росію не поїдуть, на відміну від вождів африканських племен

1 травня 2024, 19:51 comments15346
Поділіться публікацією:

В Росії 7 травня відбудеться інавгурація диктатора Володимира Путіна. За словам Микола Давилюка, це буде найгірша інавгурація в історії, оскільки лідери цивілізованого світу не приїдуть вітати диктатора, якого вважають новітнім Гітлером.

Найгірша інавгурація в історії. Стало відомо, хто приїде на «коронацію» Путіна

Володимир Путін

Політолог прогнозує, що на інавгурації не будуть представники Німеччини, Франції, Британії, Сполучених Штатів і навіть Китаю. На його думку, відвідають "коронацію" Путіна вожді африканських племен й іронізує, що воно вже розпочали збір кокосів, щоб принести їх в дар диктатору.

Тобто, підкреслив Давидюк, на інавгурацію Путіна поїдуть представники тих країн, які мають якісь борги перед Росією, або ж хочуть від неї щось отримати.

"За весь час в нього не було такої малої міжнародної підтримки",
- підкреслив Давидюк і додав, що війна в Україні не є його першою війною.

При цьому політолог підкреслив, що мешканці Росії обрали собі "напівпрезидента", який, буцімто, може бути також прем'єр-міністром й керувати всередині, проте не може представляти Росію на зовнішній арені. Справа у тому, додав експерт, що Путіна у якості президента визнають тільки деякі васали з Середньої Азії, на островах Улувату та деяких острівних державах, які просто хочуть виїхати та побачити людей.

Тобто, підсумував Давидюк, на кремлівського диктатора чикає "дірява інавгурація".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в РФ просто намалювали перемогу Путіну на його виборах. Весь процес голосування був настільки сфальшований, що лідери цивілізованого світу навіть не вітали його з перемогою. Втім, кремлівський диктатор все ж отримав одне привітання від прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, який за дешевий газ і інші "бонуси" лобіює інтереси країни-агресора в Європейському Союзу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

1 травня 2024, 21:37

Главное,что бы никто не забыл свое пальто!


Новини