close-btn

McDonald's відкриватиме ресторани у співпраці з АЗС

ПІІ «Макдональдс Юкрейн Лтд», компанія, яка керує мережею ресторанів швидкого обслуговування McDonald’s в Україні, анонсувала розширення своїх партнерських програм з автозаправними станціями

McDonald's відкриватиме ресторани у співпраці з АЗС

McDonald’s відкриватиме ресторани у співпраці з АЗС Фото: unsplash.com

Про це розповів Віталій Стефурак, директор із розвитку McDonald’s в Україні, в інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна».

Зокрема, минулого літа було відкрито перший ресторан мережі поряд із автодорогою М-06 Київ-Чоп неподалік Житомира, розташований поруч з АЗС WOG.

Стефурак наголосив, що це приклад партнерського проекту, де на одній локації створено комплекс послуг, що задовольняють потреби автомобілістів.

«Це приклад партнерського проєкту, суть якого полягає в тому, що в певній точці на трасі формується весь необхідний комплекс послуг, який потрібен автомобілістам і мандрівникам. Те саме стосується можливості поїсти. Це не конкуренція, а доповнення одне одного і можливість вибору для відвідувачів. Цього року ми плануємо втілення таких проєктів в обласних центрах, містах-мільйонниках або їхніх сателітах. На наступні роки ми продовжуємо розглядати локації, щоб відкривати заклади McDonald’s у зв’язці з АЗС на ключових трасах», – повідомив Стефурак.

Цікаве по темі: Fozzy Group розширює мережу: де з’являться нові магазини

Стефурак також відзначив, що жодна з мереж заправок не має ексклюзивних прав на співпрацю з McDonald’s, проте компанія віддає перевагу важливим гравцям на ринку, таким як WOG, KLO та ОККО, з якими вже ведеться співпраця.

«Ми орієнтуємося виключно на локацію і зважуємо, наскільки вона відповідає нашим вимогам. Звичайно, перш за все, ми працюємо з ключовими гравцями. Це компанія WOG і ми вже співпрацюємо з компанією KLO. А зараз триває будівництво нашого закладу поруч із заправною станцією ОККО в Одесі, але цей ресторан буде розташований у місті, а не на трасі», – повідомив Стефурак.

Ці ініціативи є частиною розробленої стратегії компанії, що визначає оптимальні місця для нових ресторанів.

«Ми відкриті до співпраці з різними партнерами, адже для нас ключовою була і залишається локація», – повідомив директор із розвитку мережі.

Перший McDonald’s в Україні було відкрито 24 травня 1997 року в Києві, і на весну 2024 року в країні діє 101 ресторан.

Фінансові результати за 2023 рік показали значне зростання виручки компанії — у 3,9 раза, досягнувши 12,9 млрд грн, а чистий прибуток становив 1,29 млрд грн порівняно зі збитками в попередньому році. McDonald’s також є засновником і основним корпоративним партнером Фонду Дім Рональда МакДональда в Україні.

Нагадаємо, що McDonald’s анонсував відкриття шести закладів в Україні у 2024 році. За словами генеральної директорки українського підрозділу Юлії Бадрітдінової, у 2024 році компанія має намір відкрити ще шість ресторанів. Вона також додала, що однією з цілей мережі на цей рік є досягнення представництва в кожній з областей.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Українці відкрили рекордну кількість ФОПів з початку року — Опендатабот

Forbes назвав найкращих роботодавців України

Скільки заробила мережа магазинів EVA за 2023 рік: названо суму

google news