Президент України призначив нового начальника УСБУ у Дніпропетровській області

Президент України призначив Дмитра Нєвєдрова новим начальником Управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на сайт Президента України.

Дмитра Нєвєдрова було звільнено з посади начальника Управління Служби безпеки України в Миколаївській області та призначено начальником Управління Служби безпеки України в Дніпропетровській області.

Президент України призначив нового начальника УСБУ у Дніпропетровській області

Окрім цього Володимир Зеленськиий зробив кадрові перестановки у Миколаївській, Закарпатській, Волинській, Полтавській і Кіровоградській областях.

Зокрема:

Сергія Кононенка було звільнено з посади начальника Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області та призначено на посаду начальника Управління Служби безпеки України в Закарпатській області.

Івана Рудницького звільнено з посади начальника Управління Служби безпеки України у Полтавській області та призначено начальником Управління Служби безпеки України у Волинській області.

Миколу Лисенка звільнено з посади начальника Управління Служби безпеки України у Волинській області та призначено начальником Управління Служби безпеки України у Миколаївській області.

Що відомо про Дмитра Нєвєдрова

У листопаді 2020 року Дмитра Нєвєдрова призначили виконувачем обов’язки начальника Управління Служби безпеки України в Миколаївській області.

Перед своїм призначенням у Миколаєві він обіймав посаду начальника транспортного управління Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ.

Крім того, Нєвєдров займається науковою діяльністю, про що свідчать його праці з питань безпеки критичної інфраструктури. Має ступінь кандидата технічних наук.

Президент України призначив нового начальника УСБУ у Дніпропетровській області

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , , , ,