Головна Новини Світ Росія Російська телеведуча покинула Росію: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська телеведуча покинула Росію: що відомо

Лєра Кудрявцева розповіла, що в Туреччині зустріла багато російських зірок

1 травня 2024, 23:20 comments3064
Поділіться публікацією:

Російська телеведуча Лєра Кудрявцева, яка підтримує  криваве вторгнення РФ на територію України,  вирушила на відпочинок до Туреччини.  Вже там вона  побачила своїх знайомих, російських знаменитостей.

Російська телеведуча покинула Росію: що відомо

Лєра Кудрявцева (фото з відкритих джерел)

 На своїй сторінці в  мережах  Кудрявцева  повідомила, що організувала собі відпустку і прилетіла відпочивати, взявши з собою доньку  Машу.

"Трохи, але хоч щось", — написала вона.

Ще  ведуча  зазначає, що в неї склалось враження, що вона ніби не залишала свою країну-терористку Росію.

"Машка сопе у вухо. Я лежу і слухаю, як співають "Иванушки" за вікном. Наші сусіди — Рома Павлюченко із сім'єю. Я поїхала з Москви чи ні, не зрозумію. Фомін Мітя ще завтра підгребе", — дивується Лєра  Кудрявцева.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один відомий актор покинув Росію і назвав причину. Росіянин Олександр Феклістов, що виконував  одну з головних ролей у відомому серіалі "Свати"  сказав про те, що залишив країну-агресорку РФ. Після того як Феклістов  публічно  виступив проти кривавої  війни в Україні, яку розпочала його країна, вистави за його участю  розпочали масово відміняти.

Певний час після початку повномасштабної війни  Феклістов ще залишався в  Москві, бо  вважав, що вони з глядачем потрібні один одному. Проте не  переніс масових скасувань і  виїхав жити в Іспанію і  зараз  не  має планів  повертатись  в РФ.  Про це зірка повідомила  під час інтерв'ю "І Грянув Грем".

Феклістов додав, що в РФ хочуть  закрити "очі і вуха" жителям,  проте багато хто з них про це  здогадується. До слова, актор, найбільше  запам’ятавсь глядачам за роллю Олександра Берковича (Сан Санича), яку зіграв в телесеріалі "Свати".
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини