Головна Новини Світ Росія Забута Кабаєва розкрила свій неприємний секрет, який міг зруйнувати її кар'єру
commentss НОВИНИ Всі новини

Забута Кабаєва розкрила свій неприємний секрет, який міг зруйнувати її кар'єру

Аліна Кабаєва видала свою таємницю, яка могла перешкодити її кар'єрі

1 травня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

Знана в РФ  спортсменка Аліна Кабаєва, про яку говорять, що вона коханка президента  РФ Володимира Путіна, розповіла про свої таємниці.

Забута Кабаєва розкрила свій неприємний секрет, який міг зруйнувати її кар'єру

Аліна Кабаєва (фото з відкритих джерел)

Як інформують пропагандистські ЗМІ, про цей період зі своєї біографії  гімнастка розповіла, коли приїхала до рідного міста. Коханка диктатора Путіна поспілкувалась зі своїм першим тренером Анелією Малкіною, згадуючи тепер про те, як пропускала тренування.

"13-й тролейбус ішов до зупинки моєї бабусі. Він зупинявся там, де був її будинок. І я в п'ятницю весь час я так їду і думаю: ну добре, п'ятницю пропущу, зате п'ятниця, субота, неділя без тренувань. І повз "Трудові резерви", до кінця, до бабусі, доїжджала. А потім ви зателефонували мамі і сказали: "Люба, а що відбувається? Чому вона по п'ятницях не приходить?" – розповіла  про колишні прогули  Аліна Кабаєва.

Тренерка ще згадала, що Кабаєва постійно спізнювалась на тренування.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що забута Кабаєва з'явилася на людях у "чорному вигляді".  Знана  спортсменка з РФ Аліна Кабаєва, яку називають коханкою господаря Кремля  Володимира Путіна, з'явилась на публіці. 

40-річна  спортсменка  була  на турнірі  Міжнародної асоціації "Небесна грація". Вона надала невелику надію українцям, коли з’явилась на  публіці одягнута у все  чорне. Кабаєва одягнула  строгий чорний брючний костюм, а ще доповнила його чорною  стрічкою  у волоссі. Свій "траурний" образ пасія президента  доповнила чорним човниками на високих підборах. Фотографію  екс-спортсменка оприлюднила на  власній сторінці в Instagram. Користувачі  мережі тут же допустили, що сталась довгоочікувана подія і Кабаєва  тепер вдова.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини