Головна Новини Світ Росія Захарова цинічно відреагувала на обстріл Одеси
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова цинічно відреагувала на обстріл Одеси

З'явилась реакція Марії Захарової на російський ракетний обстріл Одеси, де зброя РФ влучила у цивільні об'єкти.

2 травня 2024, 09:53 comments2873
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що збільшення кількості російських обстрілів по Одесі та загибель від них українців нібито робить місто "справді вільним". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Захарова цинічно відреагувала на обстріл Одеси

Марія Захарова про обстріл Одеси. Фото з відкритих джерел

Росія 1 травня атакувала балістичними ракетами Одесу. Деякі з російських ракет влучили у сортувальне депо та відділення "Нової пошти", де в наслідок удару постраждало 14 осіб, проте без жертв. 

На черговий терор з боку Росії по цивільних українцях відреагувала речниця МЗС РФ Марія Захарова, яка вважає, що такими кроками Кремль робить Одесу "вільною".

"Недалеко той день, коли місто, скинувши ярмо сучасних бандерівців, знову стане справді вільним", — цинічно заявила Марія Захарова.

Російська армія за останній тиждень кілька разів завдала ударів по Одесі. Зокрема 29 квітня від російських обстрілів загинуло 6 людей, а щонайменше 27 отримали поранення. Генеральний прокурор України Андрій Костін підтвердив, що росіяни завдали удару касетними боєприпасами по центральній частині міста. За словами Костіна, уламки та фрагменти від російських ракет були виявлені в радіусі 1,5 км.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній президент РФ Дмитрій Медведєв назвав Одесу "російським містом". Свою тезу Медведєв пояснив тим, що там говорять російською мовою.

Також "Коментарі" писали про Марію Захарову, яка з погрозами відреагувала на рішення США, яке дозволяє конфіскувати російські активи та передати їх Україні. Речниця МЗС РФ заявила, що на Захід чекатиме "жорстка відповідь".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини