В Україні стартують продажі нового Jeep Wrangler: комплектації та ціни

0
231
New Jeep Wrangler
-->

Культовий позашляховик Jeep Wrangler пройшов оновлення та став ще більш виразним, технологічним, міцним, ніж будь-коли до цього.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Під час оновлення позашляховик Jeep Wrangler отримав нову затемнену решітку радіатора з більш окресленими контурами, свіжі колісні диски, а нова антена Trail-Ready Stealth тепер вбудована в рамку лобового скла, яке виконане за технологією Gorilla Glass та стало в три рази більш ударостійким.

New Jeep Wrangler

У салоні – нова передня панель побудована навколо надсучасного 12,3-дюймового сенсорного дисплея, що відповідає за керування інформаційно-розважальною системою з операційною системою Android, покращеною швидкодією, можливістю оновлення по повітрю (ОТА).

New Jeep Wrangler

Додаткову зручність в салоні позашляховика Jeep Wrangler 4D Unlimited забезпечують електричні регулювання положення передніх сидінь у 12 напрямках, включаючи регулювання підтримки попереку в 4 напрямках. Крім того, автомобіль став більш безпечним: відтепер запропоновано не лише бокові подушки безпеки, але й бокові шторки безпеки для першого-другого ряду сидінь.

New Jeep Wrangler

До переліку систем безпеки та комфорту увійшли: адаптивний круїз-контроль, моніторинг «сліпих зон» бокових дзеркал, безключовий доступ та запуск двигуна, клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, підігрів керма, камера заднього огляду.

New Jeep Wrangler

В Україні новинка доступна у кількох комплектаціях – стандартний Jeep Wrangler 2D (4,33 м) або збільшений Jeep Wrangler 4D (4,88 м) Unlimited, універсальна версія Sahara або екстремальний варіант Rubicon.

Ціни позашляховика 2024 року виробництва в Україні:

  • Jeep Wrangler 2D Rubicon – від 2 997 700 грн.
  • Jeep Wrangler 4D Sahara Unlimited – від 3 041 300 грн.
  • Jeep Wrangler 4D Rubicon Unlimited – від 3 152 200 грн.

Jeep Compass, продуманий до найменших деталей: чим він дивує

З’явилися подробиці про новий Renault Duster, який приїде в Україну

Неочікувано: Citroen представив абсолютно новий 7-місний кросовер

Додати коментар