БПЛА вночі атакували сім областей Росії: пошкоджено об'єкти енергетики

У ніч на 2 травня системи протиповітряної оборони збили 12 безпілотників над п'ятьма регіонами Росії: Брянською, Ростовською, Курською, Бєлгородською областями і Краснодарським краєм.
 |  Автор: Мальцева Ольга
БПЛА вночі атакували сім областей Росії: пошкоджено об'єкти енергетики
БПЛА вночі атакували сім областей Росії / t.me/astrapress

Безпілотні літальні апарати напали на сім областей Росії. Об'єкти енергетики в Орловській області зазнали пошкоджень. За заявою Міноборони Росії, у ніч на 2 травня системи протиповітряної оборони збили 12 безпілотників над п'ятьма регіонами Росії: Брянською, Ростовською, Курською, Бєлгородською областями і Краснодарським краєм. Про це повідомляє Медуза.

Читайте також: Як виглядає Часів Яр в Україні - шокуюче відео Associated Press

Губернатор Смоленської області Василь Анохін повідомив, що безпілотники намагалися атакувати об'єкти цивільної енергетичної інфраструктури в регіоні. Однак він не надав інформації про наслідки атаки дронів.

За даними телеграм-каналу Astra, що посилається на місцевих жителів, унаслідок атаки безпілотних літальних апаратів у Рославльському районі області сталася пожежа. Astra також публікує відео, яке, як стверджується, було знято в Смоленській області.

Крім цього, безпілотники також атакували Орловську область. За інформацією губернатора Андрія Кличкова, об'єкти енергетичної інфраструктури в Глазуновському і Свердловському районах зазнали пошкоджень. Це призвело до переривання електропостачання в кількох будинках, додав чиновник.

Про проблеми з електропостачанням після атаки безпілотників також повідомив губернатор Курської області Роман Старовойт. За його словами, через пошкодження лінії електропередачі без електрики залишилося селище Понири.

Читайте також: Кулеба: пошкоджено половину енергетичної системи України

Нагадаємо, загальні втрати армії РФ сягнули майже 471 тисячі осіб. За добу 1 травня українські захисники завдали відчутних ударів по ворогу, знищивши понад 1000 окупантів та близько 50 одиниць техніки. Загальні втрати ворога становлять вже близько 471 тисячі осіб.



Не пропусти інші цікаві статті, підпишись:
Ми в соціальних мережах
x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK