Головна Новини Суспільство Війна з Росією Американський генерал розповів, чи може Росія застосувати ядерну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський генерал розповів, чи може Росія застосувати ядерну зброю

Росія просто загрожує світові, заявляючи про можливі ядерні удари, відзначив в інтерв'ю РБК-Україна американський генерал Бен Ходжес. Втім, за його словами, шанси такого сценарію все ж не є нульовими

2 травня 2024, 12:20
Поділіться публікацією:

Сумнівно, що країна-терористи все ж вирішить застосувати ядерну зброю, вважає Бен Ходжес. На його думку, більшою мірою мова все ж йде просто про погрози, і більшість людей починають це розуміти. Втім, американський генерал додає, що все ж шанси на те, що РФ може піти на застосування ядерки, не є нульовими, оскільки агресор має тисячі одиниць ядерної зброї.

Американський генерал розповів, чи може Росія застосувати ядерну зброю

Бен Ходжес

Проте, Ходжес відзначив, що не бачить змісту в тому, щоб РФ пішла на використання ядерки, особливо, якщо НАТО їй нічим не загрожує.

На думку американського генерала, на Заході стримують себе, оскільки занепокоєні ситуацією, коли може бути використана ядерна зброя. За його словами переламний момент настане тоді, коли Німеччина разом зі Сполученими Штатами заявлять про те, що хочуть, щоб Україна перемогла.

При цьому генерал додав, що в Кремлі прекрасно розуміють, що їх ядерна зброя демонструє найбільшу ефективність, коли її не використовують, а тільки погрожують це зробити.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що так званий президент Білорусі Олександр Лукашенко протягом останнього часу почав все частіше погрожувати "ядерним апокаліпсисом", до якого, буцімто, вже все готове. Втім, експерти вважають, що насправді Лукашенко, роблячи такі заяви, просто виконує волю Кремля. Нібито, Росія активізувала тему із ядерними погрозами країнам Заходу для того, щоб налякати їх і змусити припинити надавати Україні зброю. Це, відзначають експерти, так званий російський "план Б". І до його виконання залучили Олександра Лукашенка, який озвучує все те, що йому сказали в терористичній Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

2 травня 2024, 12:18

Пуйло сам по себе трусоват..просто никто ему в табло еще не настучал..и он охренел от собственной безнаказанности..Властелин мира йопта..пусть книжку почитает одноименную..хотя ему больше нравится "Теория управляемого хаоса" и "Майн капф"


Новини