Одеська прокуратура відкрила кримінальну справу проти РФ: подробиці

РФ атакувала Одесу балістичними ракетами

Прокурори взяли під своє керівництво досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом законів та звичаїв війни. Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури. 

За даними слідства, у ніч на 2 травня, приблизно о 22:00, збройні сили Російської Федерації вдарили ракетами по цивільній інфраструктурі міста. В результаті атаки 14 постраждалих місцевих мешканців, один з яких зазнав поранення середньої тяжкості та був госпіталізований.

У результаті обстрілу пошкоджено адміністративну будівлю та складські приміщення пошти. Вікна прилеглих будинків були вибиті вибуховою хвилею.

Наразі правоохоронні органи проводять огляд місця події, з'ясовуючи повний обсяг руйнувань та пошкоджень. Прокурори у співпраці з іншими правоохоронними органами документують наслідки цієї збройної агресії Російської Федерації.

Російські ракети вразили цивільну інфраструктуру, зокрема складські приміщення поштового відділення. На місці події сталася масштабна пожежа. В пресслужбі ДСНС Одеської області показали як ліквідовували наслідки ворожого обстрілу.

Обстріли Одеської області

В ніч на 1 травня ворог завдав черговий удар по Одесі балістичними ракетами з тимчасово окупованого Криму. Ця атака призвела до руйнування адміністративних та житлових будівель, а також медичних та навчальних закладів. Внаслідок атаки загинуло троє людей, ще троє поранені. Постраждалим надається вся необхідна медична допомога.

29 квітня внаслідок ракетної атаки по Одесі сталася масштабна пожежа. Гасіння полум’я було ускладнено, адже спецтехніка рятувальників не могла під’їхати до будівлі що палала. В ДСНС Одеської області показали як ліквідовували наслідки обстрілу. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися