Головна Новини Світ Росія У Росії назвали нову мету «СВО». Прив'язали до неї Одесу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії назвали нову мету «СВО». Прив'язали до неї Одесу

У Росії озвучили нову мету своєї «спеціальної військової операції». Зокрема, віце-спікер Ради федерації Костянтин Косачов заявив, що новою метою «СВО» є «повернення честі та слави» людей, які загинули в Одесі у 2014 році

2 травня 2024, 12:42 comments7419
Поділіться публікацією:

Як заявив у Телеграмі віце-спікер Ради Федерації Костянтин Косачов, новою метою "спеціальної військової операції" в Україні є "повернення честі та слави" та відстоювання пам'яті людей, які загинули в Одесі 2 травня 2014 року під час пожежі у Будинку профспілок.

У Росії назвали нову мету «СВО». Прив'язали до неї Одесу

Валентина Матвієнко

"Людей, які тоді загинули в Одесі за мирну і демократичну Україну, вже не повернути. Але можна відстояти пам'ять про них, повернути їм честь та славу",
— заявив Косачов і уточнив, що це є новою метою "СВО".

У свою чергу, голова Ради Федерації Валентина Матвієнко заявила, що після так званої "спеціальної військової операції" необхідно влаштувати великий трибунал, де будуть розглянуті всі "злочини" України, у тому числі події, що відбулися 2 травня 2014 року в Одесі.

"Переконана, за підсумками "СВО" потрібний великий суд. Там по крихтах буде зібрано і представлено всю картину виникнення київського „звичайного нацизму“, його шлях, усі його злочини. І одним із центральних, наріжних епізодів цього трибуналу має стати пред'явлення звинувачень у страшному злочині 2 травня 2014 року в Будинку профспілок",
— написала Матвієнко у Телеграмі.

Відреагував на заяву Матвієнко юрист Андрій Магера. За його словами, після війни РФ, дійсно, буде організовано великий трибунал, і судитимуть на ньому російських військових злочинців за злочини агресії, геноциду, злочини проти людяності. І в перших рядах цього трибуналу буде сама Матвієнко, вважає Магера.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що протягом останніх днів РФ методично завдає ударів ракетами по цивільній інфраструктурі Одеси. При цьому, речник МЗС країни-агресора Марія Захарова цинічно заявила , що таким чином РФ "звільняє" це місто.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Абакумов

5 травня 2024, 19:43

Брат, ты просто тупой, как и все население рашастана. Калининград кто построил? А Стародуб? А Белгород? А Тобольск? А почему на гербе Челябинска верблюд? А почему центр масквабада называется Арбат? Ппц ты тупой. Российский Фашизм просто живет далеким прошлым, хотя весь мир идет вперед и развивается. США не нападают на Канаду, Франция на Монако и Бельгию. И никто не лезет защищать свой язык в другие страны. А рашка просто страна дегенератов и алкашни тупой.

сова сова

4 травня 2024, 22:12

готуватися потрібно було б до війни нашим клоунам краще

Мак

3 травня 2024, 12:18

Брат, якщо застосувати таку ж логіку, хто що створив та заснував, то Ураїні мають належати Стародубщина, Східна і Північна Слобожанщина, Кубань, Зелений, Жовтий та Сірий Клини.

7

3 травня 2024, 09:01

йобрус

Тамбовский волк тебе брат

3 травня 2024, 08:17

Брат, очередной адепт пуйловской истории ;)

Брат

3 травня 2024, 06:42

Одееса была построена при Екатерине,при Российской Империи,поэтому и должна вернуться на Родину.Ну а судить будут победители-побежденных,так было всегда и так будет.А проиграет Украина и Запад.Так что магера-просто укробалабол,как и большинство хохлов..

Павло

2 травня 2024, 13:14

Олександр , Підарські гроші відробляєш?

Олександр

2 травня 2024, 12:43

Здає по малу наша зе влада країну... Недивлячи і без жалю смертей людей... а люди мовчать як бараноголові... до останього українця...

Василий

2 травня 2024, 12:10

Стршний злочин 2 травня в Одесі в 2014 році, який самі ж спровокували, хотіли захватити Одесу, самі ж і згоріли при цьому. А от злочин в Бучі, Ірпіні це для них дрібниці. Суд буде Божий над вами ординці!!!

Ігор

2 травня 2024, 11:49

Це було зрозуміло з самого початку. Приєднуйте Молдову до якоїсь європейської країни, щоб вона опинилась під захистом НАТО. Врятуйте хоч маленьку країну якщо не вистачило розуму врятувати недокраїну великих розкрадачів.


Новини