Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на бажання України знищити Кримський міст
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на бажання України знищити Кримський міст

Речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков відреагував на натяки постпреда України в ООН Сергія Кислиці про знищення Кримського мосту. Він заявив, що Київ уже не приховує своїх намірів

2 травня 2024, 12:46 comments7805
Поділіться публікацією:

Прес-секретар кремлівського диктатора Дмитро Пєсков відреагував на натяк постпреда України Сергія Кислиці про знищення Кримського мосту. У ході брифінгу він заявив, що Київ уже навіть не приховує своїх намірів.

У Кремлі відреагували на бажання України знищити Кримський міст

Кримський міст

"Київський режим не приховує своїх намірів продовжувати свою терористичну діяльність",
— заявив речник кремлівського диктатора.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Сергій Кислиця у мережі "Х" опублікував фото із шістьома типами мостів у 2024 році. На зображенні, де має бути Кримський міст, нічого немає, таким чином дипломат натякнув на долю цієї конструкції.

При цьому відомо, що в Україні Кримський міст називають незаконною конструкцією і вже неодноразово говорили про те, що він має бути знищений.

Після того, як з'явилася інформація, що Україна отримає від Сполучених Штатів далекобійні ракети ATACMS , питання знищення мосту знову активізувалося. Військові експерти навіть почали розповідати про сценарії, яким чином цю незаконну конструкцію можна повністю знищити. Наприклад, на думку військового експерта Петра Черника, міст можна знищити за допомогою балістичних ракет, у тому числі таких як ATACMS і Storm Shadow. Крім того, додав він, необхідні також повітряні дрони . При цьому експерт вважає, що потрібно планувати атаку так, щоб одразу зруйнувати кілька секцій та зробити їх непридатними для ремонту. Після вдалої атаки, вважає Черник , необхідно тримати цю ділянку під повним вогневим контролем і знищувати все, що наближатися туди. Тільки тоді, додав військовий експерт , операція матиме сенс.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини