У Тбілісі оголошено червоний рівень небезпеки

Головне за день:

У Грузії в парламенті оголошено червоний рівень небезпеки, йдеться у повідомленні пресслужбі вищого законодавчого органу.

“Відповідно, всі особи, за винятком осіб, визначених керівником апарату парламенту відповідно до специфіки загрози та необхідності її уникнути, зобов’язані залишити будівлю парламенту”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що червоний рівень небезпеки набув чинності з 1 травня цього року.

“Метою зазначеного заходу є захист життя та здоров’я людей, які перебувають у Палаці парламенту Грузії”, – йдеться у повідомленні.

Також читайте: У Грузії тривають протести: поліція затримує людей та застосовує силу (фото, відео)

У Тбілісі перед одним із входів до будівлі парламенту Грузії вже добу триває протистояння між демонстрантами, які намагаються проникнути в територію законодавчого органу, і співробітниками МВС, які намагаються не допустити незаконного проникнення.

Учасники акції кидають у поліціянтів каміння, пляшки, а спецпідрозділи МВС через ворота використовують сльозогінний газ та водомети.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦