Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, куди російські терористи будуть бити ракетами найближчим часом
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, куди російські терористи будуть бити ракетами найближчим часом

Російські терористи будуть намагатися вразити скупчення західної техніки, яка вже наступного тижня буде заходити на територію України, про це в коментарі ТСН сказав військовий експерт Олег Жданов

2 травня 2024, 13:57
Поділіться публікацією:

Останнім часом важко прогнозувати дії РФ щодо нанесення ракетних ударів по території країни, адже вона починає вчиняти алогічно, відзначає Олег Жданов. Наприклад, від неї чекають обстріли з нагоди якось свят, проте вони не відбуваються, і РФ завдає ударів тоді, коли від неї цього не очікують.

Стало відомо, куди російські терористи будуть бити ракетами найближчим часом

Російська ракета

При цьому експерт не виключив, що РФ може приурочити свої нові ракетні удари Великодню, дню так званої інавгурації російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня чи 9 травня. Втім, військовий експерт не виключає, що терористи можуть вдарити по мирним мешканцям на Великдень, адже тоді буде велике скупчення людей. За його словами, може бути випущена одна ракета, яка принесе таку ж біду, як і в Одесі, коли терористи вдарили по Трасі Здоров’я посеред білого дня.

Разом з тим, Жданов все ж вважає, що країна-терорист буде прив’язувати свої обстріли до надходження західної зброї в Україну. За його словами, зараз ця зброя рухається Європою і наступного тижня мала б зайти в Україну. Тобто, прогнозує Жданов, терористи будуть намагатися вразити цю техніку у місцях її накопичення.

При цьому військовий експерт вважає, що максимально країна-терорист може випустити по Україні до сотні ракет під час одного удару.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Повітряних силах не виключили, що країна-терорист може спробувати зіпсувати українцям Великдень і влаштувати масований обстріл територій. Також в Повітряних силах додали, що протягом останнього часу терористи стали більше застосовувати саме ракет, ніж дронів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бука

2 травня 2024, 13:29

Шо вы брешете! На росии ракеты закончились еще в прошлом году. Или нам врали?


Новини