Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи вдалось росіянам закріпитись в Очеретиному: які наступні кроки будуть у ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вдалось росіянам закріпитись в Очеретиному: які наступні кроки будуть у ЗСУ

Росіяни змогли закріпитись в Очеретиному та намагаються розвинути успіх після захоплення Мар’їнки та Авдіївки.

2 травня 2024, 14:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російським силам вдалось прорватись та закріпитись в Очеретиному. Українські сили намагаються вибити ворога, який перебуває під вогневим контролем ЗСУ. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) "Хортиця" підполковник Назар Волошин.

Чи вдалось росіянам закріпитись в Очеретиному: які наступні кроки будуть у ЗСУ

ЗСУ намагається вибити росіян, які закріпились в Очеретиному. Фото з відкритих джерел

Назар Волошин заявив, що в Очеретиному Росія отримала деякі успіхи.

"Щодо Очеретиного. Ворог прорвався і закріпився в цьому населеному пункті. Частина, в якій перебуває противник, перебуває під нашим вогневим контролем. Вживаються заходи, щоб його вибити звідти. Також там тривають важкі бої, проте ситуація під контролем підрозділів ЗСУ", — повідомив речник ОСУВ "Хортиця".

За словами Волошина, українські сили вживають необхідних заходів, щоб повернути під свій контроль Очеретине, саме тому на цей напрямок було відправлено додаткові сили.

Речник ОСУВ "Хортиця" розповів, що складна ситуація також в напрямку Курахове та Покровське. Російські сили після захоплення Мар’їнки та Авдіївки хочуть захопити наступні населені пункти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий розповів про тактику за якою Росія хоче захопити Часів Яр. За його словами, росіяни використовують тактику "кліщів" та обходять місто з обох напрямків, а потім будуть вирівнювати лінію фронту.

Також "Коментарі" писали про президента Франції Еммануеля Макрона, який назвав дві умови за якими іноземні війська можуть бути відправлені в Україну. Першочергово це стосується випадку за яким Росія прорве український фронт, а також Франція має отримати запит про допомогу від України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини