Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ визнали прорив фронту окупантами: де це сталося та які наслідки
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ визнали прорив фронту окупантами: де це сталося та які наслідки

Бої за Очеретино під Авдіївкою виявилися дуже складними, ЗСУ довелося вводити резерви

2 травня 2024, 14:42 comments3105
Поділіться публікацією:

Російським окупаційним військам вдалося прорватися і закріпитися в Очеретиному на Авдіївському напрямку. ЗСУ ввели резерви для стабілізації, ситуація контролюється. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив речник ОСГВ "Хортиця" Назар Волошин.

У ЗСУ визнали прорив фронту окупантами: де це сталося та які наслідки

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Ситуація така, що ворогові вдалося прорватися і закріпитися в цьому населеному пункті. Одна частина, яка знаходиться під контролем ворога, знаходиться під нашим вогневим контролем. Вживаються заходів, щоб його вибити звідти. Там тривають тяжкі бої, ЗСУ контролюють цю ситуацію", — відзначив речник ОСГВ "Хортиця".

Назар Волошин нагадав, що супротивник кинув на штурми Очеретіно до чотирьох бригад. У свою чергу, Сили оборони України вживають заходів для стабілізації ситуації на цьому напрямі, зокрема, для повернення під контроль Очеретино.

"З цією метою було введено додаткові сили та кошти з резерву", – зазначив Волошин.

Читайте також на порталі "Коментарі" — останній місяць весни обіцяє бути для України складним. Росіяни продовжують тиск на фронті, розширюючи плацдарм на Авдіївському напрямку. І явно мають намір або до інавгурації Путіна (7 травня), або до сакральної для себе дати "перемоги" (9 травня) досягти якихось значних успіхів. У свою чергу наша країна сподівається після Великодня (5 травня) отримати, нарешті, винищувачі F-16, веде найважливіші переговори зі США про гарантії безпеки, а також підготовку до червневого саміту світу у Швейцарії. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" очікуваннями від ситуації в найближчому майбутньому на фронтах, у внутрішній та зовнішній політиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гість сайту.

2 травня 2024, 13:55

Сирський згідно плану здає Донбас ?


Новини