На Одещині знищили два "шахеди" та розвідувальний дрон

На Одещині знищили два "шахеди" та розвідувальний дрон.

На Одещині знищили два "шахеди" та розвідувальний дрон. Фото: mil.in.ua

Події
02 травня 15:00

У середу, 1 травня, в Одеській області сили протиповітряної оборони знищили два безпілотники Shahed-136/131 та розвідувальний БПЛА "Орлан-10". Про це повідомили у повітряному командуванні "Південь".

Повітряну тривогу через рух безпілотників оголосили о 23:19. Вже за кілька хвилин повідомили про дрону, що рухався з Чорного моря у напрямку міста Чорноморськ на Одещині.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що через ракетний удар минулої ночі горіло шість тисяч квадратних метрів складських приміщень Нової Пошти. Від попадання російської ракети постраждали сортувальне депо та поштове відділення, а також склад рослин. Серед співробітників пошти загиблих та постраждалих немає. Вартість всіх посилок, які були знищені внаслідок удару, становила понад три мільйони. Вони будуть компенсовані клієнтам у повному обсязі. Посилки, що були в дорозі, перенаправлені на відділення №3 Нової пошти в Одесі. Серйозно постраждала одна людина, яка проходила повз.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах