Лікар розповів, в якому стані постраждалий від атаки по Одесі

РФ три дні поспіль атакує Одесу балістичними ракетами

Внаслідок атаки по Одесі, що сталася близько 22:00 1 травня, 14 людей отримали поранення, втім, тільки одного чоловіка госпіталізували. Всі інші отримали медичну допомогу на місці події. Директор лікарні Денис Себов в коментарі “Ми-Україна” повідомив в якому стані постраждалий. 

За інформацією кореспондентки, 32-річний чоловік заходив на територію складського приміщення у момент удару. Під час вибуху уламки конструкцій зламали йому ребра. Крім того, у постраждалого пошкоджено зір.

Потрапив один постраждалий, це чоловік 32 років зі сполученою торако-абдомінальною травмою. З переломами ребер, внутрішньочеревною кровотечею. Пацієнт поступив в стані ступору. Проведене негайне оперативне втручання, – зазначив директор лікарні Денис Себов.


Російські ракети вразили цивільну інфраструктуру, зокрема складські приміщення поштового відділення. На місці події сталася масштабна пожежа. В пресслужбі ДСНС Одеської області показали як ліквідовували наслідки ворожого обстрілу.

Обстріли Одеської області

В ніч на 1 травня ворог завдав черговий удар по Одесі балістичними ракетами з тимчасово окупованого Криму. Ця атака призвела до руйнування адміністративних та житлових будівель, а також медичних та навчальних закладів. Внаслідок атаки загинуло троє людей, ще троє поранені. Постраждалим надається вся необхідна медична допомога.

29 квітня внаслідок ракетної атаки по Одесі сталася масштабна пожежа. Гасіння полум’я було ускладнено, адже спецтехніка рятувальників не могла під’їхати до будівлі що палала. В ДСНС Одеської області показали як ліквідовували наслідки обстрілу. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися