Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи піде Україна на поступки РФ заради миру: відверта відповідь Кулеби
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи піде Україна на поступки РФ заради миру: відверта відповідь Кулеби

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна не піде на поступки Росії заради припинення війни, про це він сказав в інтерв’ю Foreign Policy. Окрім того, він вважає неправильним, що саме жертва агресії повинна йти на компроміси

2 травня 2024, 15:27 comments3396
Поділіться публікацією:

Для України є абсолютно неприйнятним твердження про те, що Україна повинна піти на поступки терористичній Росії, щоб в країні припинилася війна, заявив Дмитро Кулеба. При цьому він вважає, що, безумовно, можна говорити про успіх російської пропаганди, яка змусила всіх на міжнародній арені будувати дискусії саме довкола поступок, на які повинна піти виключно Україна.

Чи піде Україна на поступки РФ заради миру: відверта відповідь Кулеби

Дмитро Кулеба

При цьому Кулеба нагадав, що така ситуація уже була протягом 2014-2022 років, коли всі говорили, що Київ повинен дати агресору, щоб він від нього відчепився.

Кулеба каже, що Росія скоює злочини, але чомусь побутує думка, що Україна їй повинна поступатися і тим самим допомогти їй уникнути покарання

"Це просто божевілля, що у нас йдуть такі розмови",
- підкреслив Кулеба и додав, не зрозуміло, чому ніхто не обговорює, чим повинна поступитися Росія.

Тобто, підкреслив Кулеба, в Києві категорично відкидають варіант ймовірних поступок країні-терористу. За його словами, Україна заслуговує на повагу, а не розмови про те, що вона повинна віддати Росії заради миру.

При цьому міністр підкреслив, що шлях поступок не веде ні до чого доброго. За його словами, Україна, починаючи з 2014 року робила певні поступки РФ, але це жодним чином не зупинило її від повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кілька західних ЗМІ вийшли з матеріалами про так звані стамбульські домовленості. В них відзначалось, що, буцімто, Україна готова була піти на певні поступки країні-агресору зарадим миру. Як вважають експерти, головна думка цих матеріалів показати, що Україна здатна піти на жертви і виконати вимоги РФ, хоча це твердження насправді не відповідає дійсності.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

3 травня 2024, 13:02

Так пусть берет лопату и шурует на передовую, раз он собрался стоять до последнего. Для этого не обязательно тащить в пропасть всю страну


Новини