close-btn

MicroStrategy представила ID-платформу на базі Біткоїна

Децентралізована платформа MicroStrategy Orange, побудована на Біткоїні, дозволить організаціям переосмислити керування цифровою ідентифікацією

MicroStrategy Orange

Фото: freepik.com

Компанія MicroStrategy презентувала свою останню розробку MicroStrategy Orange. Це інноваційна платформа, яка використовує потужність мережі Біткоїн для децентралізованих рішень ідентифікації.

Центральним елементом функціональності платформи є хмарна інфраструктура сервісу, яка спрощує процес видачі ідентифікаторів користувачам і організаціям.

Працюючи на базі Біткоїна, MicroStrategy Orange пропонує децентралізований підхід до керування ідентифікацією, прокладаючи шлях до покращеної безпеки, прозорості та ефективності в цифровій сфері.

Читайте також: Скільки біткоїнів у відомих компаній – огляд

Виконавчий віцепрезидент MicroStrategy Чезарі Рачко під час презентації зазначив, що головна мета новоствореної платформи — революціонізувати підхід організацій до програм цифрової ідентифікації, забезпечуючи надійну структуру, побудовану на безпеці та незмінності блокчейну Bitcoin.

«Ми бачимо величезні можливості, і це тільки початок. Наприклад, кожен біткоїн-гаманець, незалежно від того, чи є він кастодіальним або некастодіальним, очевидно, що повинен мати можливість створювати цифрову ідентифікацію на основі Біткоїна. Багато платформ обміну повідомленнями стикаються з тими ж проблемами, що й електронна пошта. Інша можливість, яку ми бачимо і хочемо реалізувати, – це інтеграція цифрової ідентичності на основі Біткоїна з цією великою екосистемою верифікації, яка відкриває ще більшу кількість дуже цікавих варіантів використання», — зауважив віцепрезидент MicroStrategy.

Вас може зацікавити: Яке обладнання для майнінгу стає нерентабельним через падіння Біткоїна

MicroStrategy Orange є стратегічним кроком до інтеграції Біткоїна в рішення корпоративного рівня, надаючи можливість компаніям розгортати готові застосунки, розроблені для розв’язання проблем цифрової ідентифікації.

Окрім вирішення нагальних потреб в ідентифікації, MicroStrategy Orange має потенціал для зміни цілої екосистеми, включаючи платформи обміну повідомленнями та ландшафт облікових даних, який можна перевірити.

Нагадаємо, колишні співробітники Revolut оголосили про запуск гібридної криптобіржі X10, що використовує рушій StarkEx Layer 2. Вона почала працювати відсьогодні в тестовій мережі.

Ознайомтесь з іншими популярними матеріалами:

Засновник Dogecoin прокоментував крах крипторинку

Кеті Вуд зробила довгостроковий прогноз щодо Ethereum

KUNA призначила нового очільника ради директорів

За матеріалами CoinGape

google news