Головна Новини Світ Росія Американський танк у Москві: росіяни влаштували публічну "страту"
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський танк у Москві: росіяни влаштували публічну "страту"

Захоплений в Україні американський танк опинився на площі в столиці Росії. Росіяни заради пропаганди вирішили показати свою "могутність" та спробували пошкодити знищенний танк.

2 травня 2024, 16:22 comments1124
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіяни притягнули в центр Москви американський танк M1 Abrams, який брав участь у бойових діях в Україні. Попри значні пошкодження, ствол танка залишався цілим, тому росіяни вирішили публічно його "стратити" – зігнути ствол за допомогою крана з важким вантажем.

Американський танк у Москві: росіяни влаштували публічну "страту"

Американський танк у Москві. Фото з відкритих джерел

Росія шукає усе більше способів використання пропаганди для просування ідеї своєї "військової могутності", попри тисячі відео, на яких знищують російську військову техніку. Цього разу росіяни притягли до Москви американський танк, якому хотіли надати більш принизливого вигляду.

В мережу потрапило відео, де росіяни за допомогою крана з важким вантажем тиснуть на ствол танка M1 Abrams, в надії зігнути його. Попри спробу провести публічну "страту" знищеного в боях танка, його ствол так і залишився незігнутим.

Американський танк M1 Abrams став частиною публічної "виставки" в Москві, на якій представлено 30 західних військових машин. Її відкрили з нагоди 9 травня. На організованій Міноборони Росії "виставці" представлено понад 30 одиниць важкої техніки західного виробництва, зокрема американський танк M1 Abrams і БТР Bradley, німецький танк Leopard 2 і БТР Marder, французька бронемашина AMX-10RC та інша військова техніка та зброя.

Виставка в Москві відбувається після того, як Росія змогла окупувати нові українські території на сході України, скориставшись затримкою допомоги через суперечки в Конгресі США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що постійний представник України в ООН натякнув на знищення Кримського мосту.

Також "Коментарі" писали про те, що США звинуватили російських солдатів у використанні хімічної зброї на війні в Україні. В Кремлі відреагували на звинувачення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини