Спроба самогубства сталася у Києві: чи вдалося врятувати людину (ВІДЕО)

Місцеву мешканку госпіталізували

У Києві близько 4-ї години ранку місцева мешканка намагалася вчинити самогубство. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської ради.

У міськраді зазначили, що спробу самогубства киянки попередив патруль КО “Муніципальна охорона”. Інцидент трапився близько 4-ї години ранку в парку “Володимирська гірка”. Працівники “Муніципальної охорони” отримали повідомлення про те, що невідома особа перелізла через поруччя мосту, ймовірно, щоб скоїти самогубство.

“Патруль, який перебував неподалік на чергуванні, негайно вирушив на місце події. Працівники виявили жінку, яка стояла за межами мосту і трималася за поруччя.

Швидко зреагувавши, співробітники “Муніципальної охорони” зняли її з поруччя і викликали наряд поліції та швидку допомогу, яка госпіталізувала 30-річну киянку у стаціонар”, - йдеться у повідомленні Київської міськради.

У міській раді нагадали, що “Муніципальна охорона” забезпечує охорону 1 115 столичних обʼєктів. Також у місті забезпечено цілодобове реагування на звернення громадян за допомогою пристроїв “кнопка екстреного виклику”, які розташовані в лісопаркових зонах і громадських місцях. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліція Київщини розслідує обставини смертельної ДТП на Обухівщині. У поліції повідомили, що у результаті аварії двоє людей загинули та ще трьох потерпілих доставили до лікарні. Аварія сталася 1 травня на автодорозі між селом Плюти та містом Українка Обухівського району.

Детальніше про обставини аварії читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися