Головна Новини Світ Росія У Держдумі після натяків Кислиці заявили, що знищать «режим» Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі після натяків Кислиці заявили, що знищать «режим» Зеленського

У Держдумі істерично відреагували на натяк постпреда України в ООН про те, що Кримський міст буде знищено. Так, депутат Олексій Журавльов заявив, що потрібно знищити «київський режим»

2 травня 2024, 16:57 comments5853
Поділіться публікацією:

Як заявив заступник голови комітету Держдуми з оборони Олексій Журавльов, український дипломат Сергій Кислиця натякнув на те, що Кримський міст буде знищено, і РФ не терпітиме таких "жартів".

У Держдумі після натяків Кислиці заявили, що знищать «режим» Зеленського

Олексій Журавльов

"Український недодипломат натякає на нові атаки на Кримський міст, і йому, очевидно, це видається смішним",
— сказав депутат країни-агресора і додав, що під час попередніх нападів там нібито загинули "мирні туристи".

У цьому контексті Журавльов назвав "київський режим" президента Володимира Зеленського "кривавим та деструктивним".

"Тому й потрібно його знищити, вбити всі ці жарти в рот, що сміється",
— проістерив Журавльов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що представник України в ООН Сергій Кислиця за допомогою картинки натякнув, яка доля чекає на Кримський міст. Так, говорячи про різні типи мостів та ілюструючи їх фото, у графі з Кримським мостом депутат не розмістив фото. Таким чином, ніби даючи зрозуміти, що такої конструкції не буде.

На пост Кислиці у мережі "Х" відреагував речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков. Він заявив, що "київський режим" уже нібито навіть не приховує своїх намірів " продовжувати свою терористичну діяльність ".

Насправді Україна, дійсно, ніколи не приховувала, що має намір знищити Кримський міст, а голова СБУ Василь Малюк навіть називав його "зайвою конструкцією". Ряд іноземних аналітиків із посиланням на українську розвідку та спецслужби навіть заявили, що Київ має намір знищити Кримський міст уже у першій половині 2024 року. Для цього нібито Сили оборони накопичують ракети, які можуть зруйнувати цей міст.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

2 травня 2024, 16:17

Пуста брехня. Подібний подібному око не виклює. Якби хотіли, давно виконали б свої погрози. Але це глобальне протистояння і Зе в ньому важливий пішак, а Україна територія де все відбувається. Знищити цей режим - швидко припинити протистояння. В цьому ніхто не зацікавлений.


Новини