З 1 травня в Україні розпочався автоматичний перерахунок субсидій на неопалювальний сезон.

Для більшості отримувачів (якщо не змінилися дані про майновий стан та/або склад домогосподарств) субсидію буде призначено автоматично.

Гроші на оплату комуналки будуть платити готівкою.

Якщо ви вже отримували субсидію в опалювальний сезон, вам не потрібно нікуди звертатися. Пенсійний фонд автоматично перерахує розмір вашої субсидії.

Якщо ви орендуєте житло, вам потрібно звернутися до Пенсійного фонду з заявою та декларацією про доходи та витрати.

Якщо у вашому домогосподарстві є внутрішньо переміщені особи, вам також потрібно звернутися до Пенсійного фонду з заявою та декларацією.

Якщо кількість фактично проживаючих зареєстрованих осіб у вашому домогосподарстві менша, ніж кількість зареєстрованих, вам потрібно звернутися до Пенсійного фонду з заявою та декларацією.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Якщо ви хочете отримати субсидію на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, вам потрібно звернутися до Пенсійного фонду з заявою та декларацією.

Якщо вам було відмовлено в призначенні субсидії в опалювальний сезон, ви можете звернутися до Пенсійного фонду протягом двох місяців з початку неопалювального сезону. Субсидію буде призначено з початку такого сезону.

Популярне: