Головна Новини Світ Росія Не тільки НПЗ. Українські дрони почали знищувати нові важливі цілі в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Не тільки НПЗ. Українські дрони почали знищувати нові важливі цілі в Росії

Як стверджують російські Телеграм-канали ЗСУ почали завдавати ударів по залізничній інфраструктурі. Як відзначив політолог Тарас Загородній, при системній роботі можна суттєво розбалансувати роботу ворожої залізниці

2 травня 2024, 17:52
Поділіться публікацією:

Російські Телеграм-канали повідомляють, що Збройні сили України з допомогою дронів почали завдавати ударів по залізничній інфраструктурі. Зокрема, повідомляється, що тільки протягом однієї ночі були атаковані тягові та трансформаторні підстанції в Орловській та Курській областях Росії.

Не тільки НПЗ. Українські дрони почали знищувати нові важливі цілі в Росії

Український дрон

Як відзначив політолог Тарас Загородній, мова йде про дуже гарні новини.

"Почалися удари по залізничній інфрастуктурі (тягові підстанції та трансформатори). При системній роботи, це може суттєво розбалансувати роботу залізниці, оскільки вона в РФ є у тому числі є основним транспортом для перекидання військ",
— відзначив експерт.

На думку політолога, якщо до цього додадуться удари по компресорах на нафтогонах, то проблеми у Росії будуть великі, бо тоді нафту доведеться перевозити залізницею, з якою теж будуть проблеми.

Як вважає Загородній, розпад економіки Росії можливий при розпаді головних артерій, що скріплюють країну: нафтогони, газогони та залізниця.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україна регулярно завдає ударів по російським НПЗ. При цьому відомо, що раніше категорично не підтримували такі удари у Сполучених Штатах і навіть закликали Україну обрати інші цілі, які б більш суттєво і конкретно допомогли фронту. При цьому в Києві не дослухалися до таких порад. Втім, з’явилася інформація про те, що, буцімто, офіційний Вашингтон змінив свою думку із приводу ударів по території Росії і уже не заперечує проти таких ударів Силами оборони.

При цьому відомо, що Силами оборони знищено або виведено з ладу вже 20% нафтопереробної галузі агресора.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини