В Одесі встановили нові дорожні знаки: які заборони діють та кого штрафуватимуть

Нові правила почали діяти на Трасі здоров'я в Одесі

На Трасі здоров'я в Одесі з'явилися нові дорожні знаки, які обмежують рух усіх видів транспорту, крім велосипедів. Відповідне розпорядження підписав міський голова Геннадій Труханов. 

Свого часу тут були створені всі умови для різного виду активностей: спорт, їзда на велосипеді або ж спокійна прогулянка. І ми постійно працюємо над покращенням цих умов. Наразі наша головна вимога – безпека людей на Трасі здоров’я. Відсьогодні тут встановлені відповідні дорожні знаки які будуть забороняти рух усіх транспортних засобів, крім велосипедів, – зазначив  мер Одеси у своєму зверненні.

Геннадій Труханов додав, що їздити на легкому електротранспорті – як власному, так і орендованому на трасі здоров’я заборонено. Крім того, він звернувся до велосипедистів із закликом дотримуватись швидкісного режиму. 

Будь ласка, дотримуйтесь швидкісного режиму, навіть якщо ви їдете в межах велодоріжки, на неї випадково може вибігти дитина. Дуже прошу дотримуватись існуючих правил, не наражати себе на штраф, а головне – не  створювати загрозу для життя та здоров’я інших учасників руху, – сказав міський голова. 

Варто зазначити, що такі ж обмеження планують ввести й на територіях одеських парків. Втім поки такого розпорядження ще не було. 


Нагадаємо, Геннадій Труханов поділився деталями нового проєкту зі створенням сучасних локерів для спортсменів. Перша з них вже встановлена біля спортивного майданчика ALPHA Gravity біля пляжу "Отрада". Локер оснащений електронними замками, зарядними станціями для гаджетів та вішалками. У випадку великого попиту на такі переодягальні, планується встановлення додаткових уздовж Траси здоров'я.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися