close-btn

Укрпошта анонсувала випуск нової марки

Укрпошта анонсувала випуск нової марки – «русскій воєнний флот — до дна!»

Укрпошта анонсувала випуск нової марки

Укрпошта анонсувала випуск нової марки Фото: freepik.com

«Наш новий поштовий випуск — «русскій воєнний флот — до дна!». У ньому — ті кораблі, які стали найбільшою втратою ворога з початком повномасштабного вторгнення. Так, поки що «адмірал макаров», якого ми теж зобразили на марці, залишається не ушкодженим. Але за досвідом марки «Русскій воєнний корабль, іді… !» знаємо, що це лише питання часу», – заявили в Укрпошті.

8 травня новинку можна буде придбати у відділеннях Укрпошти та філателістичних крамницях, а також онлайн.

Укрпошта анонсувала випуск нової марки

Укрпошта анонсувала випуск нової марки Фото: ukrposhta.ua

«Одного разу крейсер «москва» не стримався: виконав наказ українського прикордонника й пішов на дно. І цікавим фактом залишається те, що Укрпошта потопила «русскій воєнний корабль» на своїй марці до того, як це стало реальним. Відтоді й досі Сили оборони нестримно знищують ворожий флот, а ми фіксуємо все на марках», – додали в Укрпошті.

Цікаве по темі: Укрпошта анонсувала зміни в роботі

Тираж — 1 000 000 примірників. Художник — Віктор Грудаков.

Нагадаємо, що Укрпошта оновлює автопарк і виставляє на продаж понад 500 одиниць старого транспорту. Укрпошта розпродає 531 одиниці застарілого автотранспорту – легкові, вантажні автомобілі, причепи, напівпричепи, трактори – на майданчику «ProZorro. Продажі». У цьому році компанії виповнилося 30 років, тож на складах є старі автівки, які час поміняти на сучасну техніку.

Серед техніки, яка розпродається, здебільшого автомобілі 90-х та 2000-х років випуску. Перелік містить, як іноземні автомобілі (Hyundai Sonata, Peugeot, Mazda, Citroen, Volkswagen, KIA, Daewoo, Skoda, Volvo, Mercedes Benz), так і виробництва пострадянських країн (МАЗ, ГАЗ, УАЗ, ЗІЛ та інші).

Таком ми писали, як працюватимуть Нова пошта та Укрпошта на Великдень. Нова пошта дозволить своїм працівникам відпочити у свято Великодня. Однак в інші дні відділення працюватимуть у звичному режимі, повідомили в пресслужбі компанії.

Таким чином, цими вихідними Нова пошта працюватиме так:

  • 4 травня (субота) – звичний режим;
  • 5 травня (неділя) – вихідний;
  • 6 травня (понеділок) – звичний режим.

Що стосується Укрпошти, то національний поштовий оператор на Великдень працюватиме без змін — не буде ані вихідного, ані короткого дня.

Водночас варто зазначити, що більшість відділень Укрпошти зазвичай і так зачинені щонеділі, тому фактично багатьом працівникам вдасться відпочити на свято.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Укрпошта отримала міжнародну нагороду – чим відзначилася

Укрпошта оновила послугу карткових переказів: як скористатись

Укрпошта запроваджує зміни: як йтимуть посилки

За матеріалами: Укрпошта.

google news