Головна Новини Світ Росія Росія почала активну підготовку до проведення переговорів. Що буде вимагати
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія почала активну підготовку до проведення переговорів. Що буде вимагати

Росія почала активну підготовку до переговорів з Україною, вважає політолог Михайло Басараб. При цьому, терористи придумали, як «довести», що «спеціальна воєнна операція» була «вимушеним кроком»

2 травня 2024, 18:23 comments8271
Поділіться публікацією:

Слідчий комітет країни-агресора РФ активізувався щодо українських високопосадовців періоду 2014 року. Їм висувають звинувачення в початку АТО.

Росія почала активну підготовку до проведення переговорів. Що буде вимагати

Україна і Росія

Як відзначає політолог Михайло Басараб, на перший погляд складно вловити логіку росіян. Проте, на його думку, логіка в таких діях ворога все ж є.

Як вважає політолог, Кремль готується до переговорів. На його думку, однією з вихідних умов буде — покарання Україною причетних до початку "війни на Донбасі".

"Таким чином, РФ хоче сильніше зафіксувати свою позицію, що початок "СВО" був вимушеним заходом у відповідь за розвʼязану Україною "війну проти Донбасу",
— вважає експерт.

Як підкреслив Басараб, ворог підходить до справи ґрунтовно, а ще це говорить нам, що не налаштований на жодні компроміси, і даремно сподіватися на щось інше.

"Розмови і заяви про можливі переговори з нашого боку можуть бути лише тактичним інструментом у досягненні поразки РФ",
— підкреслив експерт.

Нагадаємо, у Раді Федерацій Росії також погрожують Україні трибуналом після проведення так званої "спеціальної військової операції". Втім, українські експерти вважають, що трибунал після війни точно буде, але над Росією, яка вчинила ряд військових злочинів та злочинів проти людяності.

Окрім того, відомо, що міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна не піде на жодні поступки під час переговорів з Росією. За його словами, неправильно вимагати від України таких кроків. Окрім того, він вважає поступки неробочою стратегією, оскільки раніше Україна йшла на поступки РФ, проте вона все одно розпочала широкомасштабне вторгнення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини