Головна Новини Світ США В розвідці США спрогнозували, яку тактику вибере Путін у війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

В розвідці США спрогнозували, яку тактику вибере Путін у війні в Україні

Директор Національної розвідки США Авріл Гейнс вважає, що російський диктатор Володимир Путін вибере агресивну тактику війни в Україні і не буде від неї відмовлятися. Також вона спрогнозувала, що війна швидко не завершиться

2 травня 2024, 19:39
Поділіться публікацією:

Російській диктатор Володимир Путін має намір використати агресивну тактику ведення війни в Україні, оскільки внутрішні події та події на міжнародній арені розвиваються на його користь, заявила директор Національної розвідки США Авріл Гейнс.

В розвідці США спрогнозували, яку тактику вибере Путін у війні в Україні

Авріл Гейнс

При цьому вона пояснила, навіщо країна-терорист протягом останнього часу посилила ракетні та дронові удари по об’єктам інфраструктури в Україні. За її словами, таким чином агресор хоче завадити Києву у переміщенні озброєння і військових. Також, в РФ розраховують, що такі удари приведуть до уповільнення оборонного виробництво. Кремль сподівається, що такі його дії змусять Київ погодитися на переговори.

"Усе більш агресивна тактика Путіна проти України, така як удари по українській електроенергетичній інфраструктурі, має на меті переконати Україну в тому, що продовження війни лише збільшить шкоду для України",
— заявила Гейнс.

При цьому директорка Національної розвідки США припустила, що така агресивна тактика кремлівського диктатора буде тривати і далі. Вона також додала, що війна в Україні навряд закінчиться найближчим часом.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Повітряних силах не виключають, що Росія і далі буде завдавати ракетних та дронових ударів по Україні. Там не виключили, що країна-терорист може спробувати зіпсувати українцям свято і вдарити на Великдень.

Припускають таку ймовірність і військові експерти. Втім, за їх словами, терористи сконцентруються на завданні ударів по логістичним шляхам. Вони відзначають, що уже наступного тижня в Україну почне прибувати західна зброя, і саме вона стане першочерговою ціллю для російських ракетних ударів.

При цьому відомо, що країна-терорист ще й намагається зірвати проведення мирного саміту в Швейцарії, оскільки боїться, що всі її міфи про війну в Україні будуть методично зруйновані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.reuters.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини