Головна Новини Світ Росія У Раді Федерації Росії допустили можливість ракетного удару по території Франції
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді Федерації Росії допустили можливість ракетного удару по території Франції

У Радфеді країни-терориста Росії припустили, що РФ може завдати по території Франції ракетного удару, якщо президент Еммануель Макрон відправить свої війська в Україну. Зокрема, про це заявив Сергій Цеков

2 травня 2024, 20:16
Поділіться публікацією:

Як заявив член міжнародного комітету Ради Федерації РФ Сергій Цеков, Франція зазнає великих втрат, якщо відправить свої війська до України.

У Раді Федерації Росії допустили можливість ракетного удару по території Франції

Сергій Цеков

За словами політика, введення французьких військ у зону конфлікту призведе до його "надескалації" і нібито обернеться для французької армії "суттєвими втратами". При цьому росіянин, традиційно пригрозив Франції "заходами у відповідь".

"Макрону варто зрозуміти, що якщо вони нахабно і агресивно діятимуть по відношенню до Росії, то, зрештою, отримають удар по своїй території",
— нахабно заявив Цеков.

Він висловив сумнів, що інші країни НАТО підтримають Францію у разі розвитку "конфлікту" за таким сценарієм. Втім, Цеков все ж таки не вірить, що Макрон, дійсно, ухвалить рішення про введення своїх військ в Україну. За його словами, такі гучні слова французького президента пов'язані з тим, що Україна нібито "програє".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що президент Франції Еммануель Макрон припустився відправлення французьких військ до України, якщо РФ прорве фронт, і якщо Київ офіційно звернеться по допомогу. Президент Франції заявив, що має чітке стратегічне завдання, яке полягає в тому, що "Росія не може перемогти в Україні". За його словами, Європа ніколи не буде у безпеці у разі перемоги країни-терориста.

При цьому президента Макрон також визнав, що союзники України "занадто вагалися", коли визначали , як їм діяти щодо України та яка допомога їй насправді потрібна.

До речі, НАТО звинуватило Росію у здійсненні агресивних дій щодо країн-учасниць та пообіцяло відповісти на такі дії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

2 травня 2024, 19:29

Самое интересное,что эти придурки сами во все это верят.))убогие..


Новини