У Дніпрі та області ТЦК та СП перейшли на цілодобовий графік роботи

У Дніпрі та області працівники ТЦК та СП працюватимуть цілодобово задля якіснішого ведення обліку військовозобов’язаних.

Відтепер ТЦК та СП цілодобово мають право на ведення обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів і транспортних засобів.

Також на організацію проведення медичних оглядів і психологічних обстежень військово-лікарськими комісіями. А ще на розгляд справ про адміністративні правопорушення та накладання відповідних стягнень.

У Дніпрі та області ТЦК та СП перейшли на цілодобовий графік роботи

У територіальному центрі комплектування кажуть, такий графік роботи допомагає опрацювати більше звернень від військовозобов’язаних.

«Це потрібно для якісного ведення персонального обліку у період воєнного стану. В країні повномасштабне вторгнення. Звісно все змінилося, змінився графік роботи, змінилися вимоги і дійсно так працюємо тепер», – зазначила майор, начальниця служби зв’язків з громадськістю Дніпропетровського обласного ТЦК та СП Олена Кузіна.

У Дніпрі та області ТЦК та СП перейшли на цілодобовий графік роботи

За словами військових, щоб оновити свої дані у ТЦК та СП або отримати військово-обліковий документ чи консультацію достатньо прийти до відомства, або звернутися через офіційні сторінки у соцмережах, пошту чи телефоном.

Контактні дані Дніпропетровського обласного ТЦК та СП

  • Телефон: (056) 770-83-61
  • Електронна пошта: tckspdp@post.mil.gov.ua

Детальніше дивіться в сюжеті Відкритого.

Журналістка: Каріна Зейналова

Оператор: Ілля Кононов

Підписуйтеся на наш Youtube-канал! Там на вас чекає ще більше відео.

Теги: , , , ,