close-btn

На Android зʼявляться «звукові емодзі» – деталі

Користувачі Android на каналі бета-версії оновлення помітили нове меню під час дзвінків, здійснених через додаток Google Phone

На Android зʼявляться «звукові емодзі» – деталі

На Android зʼявляться «звукові емодзі» – деталі Фото: freepik.com

Ця несподівана нова функція, що отримала назву «Звукові емодзі», надає абонентам звукову панель з шістьма різними звуковими ефектами, які можуть чути обидві сторони дзвінка.

Серед них – оплески, сміх, святкування, сумний тромбон, «ба-дум-цс» і, чомусь, пукання. Насправді, єдине, що в них є «емодзі» – це те, що кнопки для відтворення звуків – це емодзі.

Звукові емодзі також включають в себе короткі графічні ефекти, що супроводжують звукові ефекти, в тому числі анімацію «ріжка шоколадного морозива», що падає на землю в оточенні мух. Принаймні, здається, що ці анімації призначені для відправника, хоча вони можуть відтворюватися і для одержувача, якщо у нього також увімкнені звукові емодзі.

Цікаве по темі: Смартфони проектуватимуть голографічні 3D-зображення – учені

Функція розгортається повільно, а Google ще навіть офіційно не оголосив про неї.

Якщо вам не сподобається меню «Аудіоемодзі», ви можете вимкнути його, натиснувши «X» у верхньому правому куті меню. Однак неясно, чи завадить це друзям надсилати вам звукові ефекти.

До найбільшої виставки апаратного та програмного забезпечення Google у 2024 році, Google I/O, залишилося всього два тижні. Скоріше за все, що 14 травня технологічний гігант представить цю функцію.

Нагадаємо, що учені створили екран, який може заряджати смартфон. Світлодіоди самі реагують на дотик, світло, відбитки пальців і пульс користувача. Це може стати початком цілого нового покоління дисплеїв для телефонів, комп’ютерів і планшетів. Дослідники розробили абсолютно новий тип дисплея, в якому всі сенсорні функції також містяться в світлодіодах дисплея без потреби в будь-яких додаткових датчиках.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Київстар анонсував альтернативу Starlink

У Telegram можна буде входити по відбитку долоні

Білл Гейтс розповів, які професії переживуть ШІ

За матеріалами: Lifehacker.

google news