Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ перетворює місто-мільйонник на «сіру зону». Що для цього робить
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ перетворює місто-мільйонник на «сіру зону». Що для цього робить

Депутат Харківської районної ради Богдан Ткачук заявив, що РФ робить все для того, щоб перетворити Харків на так звану «сіру зону», саме тому обстрілює місто КАБами і лякає місцевих

2 травня 2024, 21:33
Поділіться публікацією:

Як повідомив Богдан Ткачук, російські терористи роблять все для того, щоб перетворити місто-мільйонник Харків на "сіру зону".

РФ перетворює місто-мільйонник на «сіру зону». Що для цього робить

Харків

За його словами, для цього окупанти використовують керовані авіаційні бомби. Саме з їх допомогою, каже депутата, терористи хочуть залякати мешканців міста, щоб вони прийняли рішення тікати.

Як підкреслив Ткачук, сумнівно, щоб з допомогою КАБів окупанти хотіли попасти в якійсь об’єкт, бо на такий відстані вони досить не точні.

"І сказати, що хочуть там зруйнувати якусь електричну підстанцію або ще щось – це не зовсім те, для цього зазвичай вони застосовують ракети... тоді вже ідуть більш такі влучні удари. КАБи – це залякування населення, це змусити виїжджати, це просто створення сірої зони на цих територіях",
— відзначив Ткачук.

За словами депутата, більш точно КАБи працюють на фронті.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські пропагандисти неодноразово закликали рівняти Харків із землею і знищувати його "квартал за кварталом". І це при тому, що нібито російський диктатор Володимир Путін не відмовився від ідеї захопити місто.

Як кажуть експерти, росіяни не можуть зараз захопити місто, оскільки не мають для цього ні сил, на засобів, саме тому влаштували місцевим мешканцям терор. На їх думку, терористи, завдаючи ударів по місту, дійсно змушують людей кинути все, і виїхати в інші регіони України чи навіть за кордон.

Окрім того, була інформація про те, буцімто, влада Харкова неофіційно закликає чиновників евакуювати із міста своїх рідних і самим евакуюватися також. Втім, влада області цю інформацію спростувала.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kyivtv/63783
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини