У Дніпрі може з’явитись McDonald’s на АЗС

Мережа швидкого харчування McDonald’s планує відкривати ресторани на українських заправках.

Про це повідомив директор із розвитку McDonald’s в Україні Віталій Стефурак в інтерв’ю «Інтерфакс-Україна», передає Відкритий.

Як розповів Стефурак, ще влітку 2023 року McDonald’s відкрив перший заклад біля автотраси М-06 Київ-Чоп неподалік від Житомира. Ресторан розташовано поруч з АЗС WOG.

“Це приклад партнерського проєкту, суть якого полягає в тому, що в певній точці на трасі формується весь необхідний комплекс послуг, який потрібен автомобілістам і мандрівникам. Те саме стосується можливості поїсти. Це не конкуренція, а доповнення одне одного і можливість вибору відвідувачів”, – розповів Стефурак.

У Дніпрі може з'явитись McDonald's на АЗС

“Цього року ми плануємо втілення таких проєктів в обласних центрах, містах-мільйонниках або їхніх сателітах. На наступні роки ми продовжуємо розглядати локації, щоб відкривати заклади McDonald’s у зв’язці з АЗС на ключових трасах”, – заявив директор із розвитку McDonald’s.

Вибір місця для розміщення закладу залежить від того, наскільки воно відповідає необхідним вимогам. Головними партнерами для McDonald’s є WOG і KLO.

Директор із розвитку мережі зазначив, що проєкти не є експериментальними, а складовою ретельно обдуманої стратегії. Саме вона визначає, в яких місцях буде доцільно відкривати нові ресторани McDonald’s. Він також підкреслив, що мережа відкрита до співпраці з різними партнерами.

Раніше ми писали, що відповідно до “індексу Біг Мака”, вартість долара в Україні може становити близько 19,3 гривні.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , , ,