Ситуації, коли дружина бере прізвище чоловіка після одруження, настільки поширені, що багато хто навіть не замислюється над глибинним змістом цієї процедури.

Фахівці радять ставитися до зміни свого родового імені з великою обережністю, адже воно безпосередньо впливає на вашу долю.

Як пояснюють експерти, прізвище є своєрідним шифром з інформацією про всіх предків людини, а це означає, що воно несе відповідну енергетику, яка може не підходити жінці.

Вважається також, що з прізвищем на людину переходить і відповідальність за всі гріхи, які мали інші носії цього родового імені, тому до такого важливого рішення слід підходити з розумом.

Досвідчені люди радять не приймати рішення поспіхом. Спочатку слід “примірити” нове прізвище, відчути, як воно поєднується з ім’ям, звучить, яку енергію випромінює.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Якщо відчути гармонію в цьому випадку не вдасться, краще залишити дівоче прізвище.

Популярне: