Головна Новини Світ Росія Співачку з України освистали глядачі під час концерту в РФ, вона залишила зал
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачку з України освистали глядачі під час концерту в РФ, вона залишила зал

Концерт співачки ANNA ASTI у Волгограді з тріском провалився

2 травня 2024, 22:10 comments126243
Поділіться публікацією:

Колишня українка, а тепер російська виконавиця  ANNA ASTI, яка сама виросла в місті  Черкаси,  проте перебралась  працювати до країни-окупантки, повернулась на сцену після її "скасування" через участь в "голій" вечірці Насті Івлєєвої.

Співачку з України освистали глядачі під час концерту в РФ, вона залишила зал

Анна Асті (фото з відкритих джерел)

Як інформують пропагандистські ЗМІ, у Волгограді концерт  співачки глядачам не сподобався. В залі зібралось тисячі людей,  проте відразу посеред концерту вони почали  залишати  зал, бо співачка  увесь час бігала переодягатись, через кожні  кілка пісень.

"Найбільше сподобалися танці, сильний голос ASTI і бійка двох жінок. Але енергетики, драйву, вогню не було. Атмосферу довелося створювати самостійно. Вона дуже багато пустословила. Про Волгоград сказала, що наше місто дуже спекотне і ми молодці, що вистояли чергу", — сказали  глядачі концерту  журналістам.

Проте родзинку під час  виступу артистки внесли дві  місцеві глядачки, які навіть трохи  побились.

"Жінка хотіла пролізти до сцени, а інша відповіла їй: "Ні, я прийшла сюди раніше, нікуди ти не пролізеш, стій, де стоїш". Але жінка не послухала її, а інша схопила за волосся і відтягнула. Поруч стояв чоловік і весь концерт спостерігав за ними. Потім не витримав, повернувся до них, і такий: "Та як же ви..." -  сказали глядачі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачка з України стала "співачкою року" в Росії. Виконавиця з України  Анна Асті після  того, як почалась війна, продовжує  жити і  співати в РФ. Колишня українка  постійно  бере участь в російських  музичних заходах,  виборює собі номінації в музичних преміях. 

Нещодавно співачка   отримала в РФ  нагороду "Найкраща співачка року", ще вона удостоєна  нагород "Прорив року" і "Пісня року".  Колишня мешканка Черкас була дуже рада своїм пісенним перемогам в кількох номінаціях,  тому просто на сцені висловилась,  що "не дарма" співала для жителів РФ.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини