Головна Новини Світ Росія Скандальна російська балерина потрапила в дуже дивну ситуацію на Мальдівах (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальна російська балерина потрапила в дуже дивну ситуацію на Мальдівах (ВІДЕО)

Анастасія Волочкова потрапила в дуже дивну ситуацію на Мальдівах - її вкусив комар

2 травня 2024, 23:15
Поділіться публікацією:

Знаменита  балерина з РФ, яка має скандальну репутацію Анастасія Волочкова, що підтримала терористичне вторгнення РФ на територію України, не хоче  відпочивати на території своєї країни-агресорки, а поїхала далеко за кордон — на Мальдіви.

Скандальна російська балерина потрапила в дуже дивну ситуацію на Мальдівах (ВІДЕО)

Анастасія Волочкова (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в соціальній мережі  Волочкова  написала, що відразу  в перший день відпочинку її вжалив комар просто в око. Зараз зірка кругом  надягає сонцезахисні окуляри. Очевидно, навіть комарі на Мальдівах не люблять  приїжджих чужинців.

Ще  балерина   повідомила, що знаходиться на  відпочинку  в компанії своєї  подруги — фотографа Олени  Галіциної.

"Знову напасть. Люди добрі, уявляєте, що сталося, я сьогодні прилетіла на Мальдіви, на мою улюблену мальдівську дачу. І мене вкусив комар в око! У мене ж була алергія на очах, вона тривала днів 10. Коротше, у мене тепер опухле око. І як я тепер буду фотографуватися для вас?" – турбується  балерина.

Відеоролик  Волочкової оприлюдни в ТГ-канал

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка екстрено була госпіталізована. Відома співачка та прихильниця Путіна, колишня  мешканка Києва Любов Успенська, що недавно похвалилась тільки отриманим російським паспортом,  терміново звернулась до медиків. 

Як інформує  пропагандистський телеграм-каналу Mash, Любов Успенська звернулась до лікарів, бо відчула себе зле і, як виявилось, має проблеми із серцем.

Також відомий  клоун з Росії та  запеклий  прихильник Путіна  Юрій Куклачов екстрено госпіталізований з підозрами  на інфаркт після свого концерту в російській столиці. Про це  пишуть російські видання.  Артист, що недавно говорив  про те, що росіянам треба бомбити мирні європейські та американські міста,  за інформацією медиків, переніс інфаркт і нині  знаходиться в лікарняній палаті у важкому стані.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини