Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ залучає на війну проти України кримінальних авторитетів: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ залучає на війну проти України кримінальних авторитетів: що відомо

РФ не гребує відправляти на війну рецидивістів

2 травня 2024, 23:44
Поділіться публікацією:

Росія відправляє на війну рецидивістів, досвід яких вважає дуже доцільним у кровопролитній війні в Україні.

РФ залучає на війну проти України кримінальних авторитетів: що відомо

За Росію воюють кримінальні авторитети. Фото з відкритих джерел

Як пише Центр національного спротиву, лідер забайкальського організованого злочинного угрупування “Меценатовские” Дмитро Ведерников, засуджений на 24 роки за численні вбивства і грабежі, вирушив на війну проти України. Російський рецидивіст обіцяє зубами гризти українців.

Повідомляється, що у жовтні 2023 року Дмитро Ведерніков написав із в’язниці лист, в якому розповів про свої якості, які могли б допомогти РФ у війні проти України. Така “мотивація” переконала Кремль і тепер серійний вбивця буде вільно проявляти свої збочення.

У Центрі спротиву зазначили, що російські загарбники дуже активно залучають до війни проти України зеків, а нещодавно в Росії розпочалася активна кампанія з вербування у жіночих колоніях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Міністерстві оборони України повідомили, що електронний кабінет для  військовозобов'язаних громадян запрацює 18 травня. Міноборони пояснило, що для оновлення даних в е-кабінеті, потрібно буде завантажити мобільний застосунок, авторизуватися та заповнити всі необхідні "поля", куди внести персональні дані.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Державний департамент США констатував, що російська армія застосувала хлорпікрин проти українських військ, а також використовувала хімічні засоби для придушення заворушень, що порушує Конвенцію про заборону хімічної зброї. У зв'язку з цим Держдеп США наклав санкції на війська радіаційного, хімічного та біологічного захисту міноборони РФ, російський Науково-дослідний інститут прикладної акустики та 48-ий Центральний науково-дослідний інститут російського міноборони, які займаються розробкою хімічної зброї. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини