Мобільна техніка

Це останні телефони Samsung, які отримали оновлення One UI 6.1

0

Компанія Samsung нарешті випускає оновлення One UI 6.1 для більшої кількості пристроїв. Як і обіцяла компанія, оновлення зараз поширюється на сімейство Galaxy S22, серію Galaxy S21, Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Flip3, Galaxy Z Fold4 і Galaxy Z Fold3.

Оновлення наразі обмежено Південною Кореєю, але глобальне впровадження в інших регіонах не повинно відставати. Зіркою шоу в One UI 6.1 є набір функцій Galaxy AI.

Однак для старих флагманів Samsung пропонує вибірку, а не повний набір цих функцій. З усім тим, ці доповнення мають покращити роботу користувача різними способами.

Ось розбивка функцій Galaxy AI, які ви можете очікувати на своїх пристроях:

  • Серія Galaxy S21: користувачі отримають доступ до Circle to Search, найпопулярнішої функції Galaxy AI. Це дозволяє користувачам просто намалювати коло навколо об’єкта, про який вони хочуть дізнатися більше, і ШІ отримає інформацію про нього.
  • Galaxy Z Flip3: Подібно до лінійки S21, Z Flip3 отримає функцію Circle to Search.
  • Galaxy Z Fold3: Дивно, але Fold3 матиме перевагу від ширшого спектра функцій Galaxy AI. До них належать фонові малюнки, згенеровані штучним інтелектом, підсумовування веб-сторінок, підсумовування нотаток, автоматичні шаблони в Samsung Notes, оперативний переклад на мову, пропозиції редагування зображень, генеративне редагування за допомогою штучного інтелекту, режим перекладача та транскрипція голосу в Диктофоні.
  • Серія Galaxy S22, Z Flip4, Z Fold4: ці пристрої отримають повний набір функцій Galaxy AI, узгоджуючи їх із серією Galaxy S24.

Samsung докладає більше зусиль, щоб запровадити свої розумні функції на більшій кількості телефонів. Вони планують мати понад 100 мільйонів пристроїв із Galaxy AI до кінця року. 

Ціль виглядає ймовірною з останнім поштовхом і враховуючи, що майбутні Fold6 і Flip6 будуть попередньо встановлені з нею. Загалом, One UI 6.1 надає розширені функції багатьом іншим телефонам Samsung. Хоча він ще не скрізь доступний, незабаром він буде доступний.

Comments

Comments are closed.