Комп'ютерна техніка

Названо терміни запуску серії Xiaomi Pad 7

0

Xiaomi, ймовірно, завершила випуск основних смартфонів за рік. Тож ми можемо очікувати, що компанія зосередиться на своєму планшеті наступного покоління. А саме серії Xiaomi Pad 7. 

Очікується, що лінійка включатиме дві моделі, Pad 7 і Pad 7 Pro, про обидві з яких ми неодноразово ділилися інформацією. Тепер новий витік від Smart Pikachu розкрив попередній термін запуску цих планшетів.

Згідно з повідомленнями, Xiaomi випустить серію Pad 7 у третьому кварталі цього року. Це значна затримка порівняно з датою запуску його попередників, Pad 6 і Pad 6 Pro, які дебютували у квітні минулого року.

Тим не менш, інформатор також припускає, що планшети будуть придатні для «використання в автомобілі» за принципом Plug and Play. Цього слід було очікувати від Xiaomi, яка зараз також є виробником електромобілів. Забезпечення сумісності в екосистемі продуктів – це те, чого компанія хоче в першу чергу.

Технічні характеристики Xiaomi Pad 7 Series

Хоча подробиць про серію Pad 7 поки що мало, інформатор Digital Chat Station розкрив деякі ключові характеристики Pad 7 Pro. 

Очікується, що він буде оснащений процесором Snapdragon 8 Gen 3 SoC, 12,45-дюймовим дисплеєм з частотою оновлення 144 Гц і високим співвідношенням сторін 16:10, а живити все буде акумуляторна батарея на 10 000 мАг. Сертифікація Pad 7 Pro 3C також показала підтримку швидкої зарядки 120 Вт. 

Планшет також має подвійну 50-мегапіксельну камеру на задній панелі та чотири динаміки для аудіо. На відміну від цього, ми дуже мало знаємо про vanilla Pad 7, за винятком витоку, який свідчить про те, що він може мати процесор Snapdragon 8 Gen 2.

Comments

Comments are closed.