close-btn

WhatsApp додав дві нові функції у застосунок

WhatsApp додав дві нові функції в «Спільноти»

WhatsApp додав дві нові функції у застосунок

WhatsApp додав дві нові функції у застосунок Фото: pixabay.com

Тепер користувачі зможуть організовувати заходи та зустрічі прямо в WhatsApp, без необхідності використання інших застосунків.

«З моменту запуску «Спільнот» було дуже цікаво спостерігати, як люди зі спільними інтересами – сусіди, шкільні асоціації, хобісти тощо – використовують цю функцію, щоб підтримувати зв’язок та організованість груп, які об’єднані спільними інтересами. Щоб допомогти зблизити спільноти ще більше, ми впроваджуємо новий спосіб організації заходів у WhatsApp, а також запускаємо організовані відповіді в групах оголошень, щоб учасники могли відповідати на важливі оновлення від адміністраторів», – заявили у WhatsApp.

При тому спланувати можна як віртуальну зустріч, так і офлайн.

Будь-хто з учасників «Спільноти» може створити подію, а інші можуть відповісти, щоб вся група знала, хто прийде. Гості також можуть знайти подію на інформаційній сторінці групи, а ті, хто збирається прийти, отримають автоматичне сповіщення, коли вона наблизиться.

Цікаве по темі: Viber запускає нову функцію на основі ШІ – що вона робить

Спочатку події з’являються в групах, які належать до «Спільноти», а протягом наступних місяців вони будуть доступні для всіх груп.

«Ми також додаємо відповіді до груп оголошень, щоб адміністратори могли чути від своїх учасників, а ці групи залишалися зручним місцем для того, щоб бути в курсі того, що відбувається у вашій «Спільноті». Відповіді згруповані та мінімізовані, щоб ви могли бачити, що сказали інші в контексті, а сповіщення вимкнені для всіх», – додали у WhatsApp.

Заявивши, що протягом наступних кількох місяців компанія продовжить впроваджувати нові функції в спільнотах і групах, щоб у людей було більше інструментів для організації свого життя в WhatsApp.

Нагадаємо, що зайти у WhatsApp на iPhone тепер можна без пароля. У WhatsApp повідомили, що розгортають підтримку ключів доступу у версії програми для iOS. З цією функцією користувачі мессенджеру зможуть використовувати біометричні дані iPhone для входу – тобто Face ID або Touch ID.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Кому належить WhatsApp

Скільки грошей за секунду заробляє Марк Цукерберг

3 інвестиції, на які Воррен Баффет не витрачає гроші

За матеріалами: Blog.WhatsApp.

google news